Szülők! Mit tennétek, ha a 15 éves lányotok begyógyszerezné magát, mire hazajössz a szülőiértekezletről? Természetesen miután kórházba került
Ugyanmar!
Birom azokat a tiniket, akik egy level aspirinnel, meg csuklokarcolgatassal akarnak meghalni.
Aki kiugrik a tizedikrol, vagy a sinekre fekszik, na az mar igen.
Ezt a kerdest nem a szulo irta ki, hanem az emo-s gyereke. Kivancsi, hogy milyen hatast valtana ki. Biztos becsuszott egy matek kettes..
Semmit nem fogsz így megúszni kislány.
Vagy azt hiszed, mindent elnéznek majd neked, mert különben öngyi leszel?
A begyógyszerezés elég gyengus választás....én szánalmasnak gondolnám a próbálkozást. Úgysem hal bele. De egy alapos gyomormosás hátha eltéríti a megismétlésétől.
Aki meg akar halni, az vagy kiugrik a tizedikről, mint említették, vagy hasonló hatásos módszert választ.
Ha az én gyerekem lenne, biztos elérném, hogy többet ne tegye. Ha arra van szüksége, akkor mellette lennék, de ha arra, bizony menne a kórházba, pszichiáterhez, és ott kőkeményen lebeszélnék róla.
Félsz hogy anyu megtudja, hogy bukásra állsz? Akkor nem féltél amikor szartál a tanulásra, mert az milyen menő?
Nem tanultál vállald a felelősséget. Attól, hogy kimossák a gyomrod a jegyeid szarok maradnak, a jövőd ugyan úgy elcsesződik, semmi nem lesz jobb. Most legyél felnőtt és nézz szembe a tetteid következményeivel.
Épp ez az, hogy nem akarnak meghalni... Aki meg akar halni, az többnyire komolyabban csinálja. Ez csak egy ilyen kétségbeesett gesztus vagy minek nevezzem.
Mit tennék? Elgondolkodnék, mit csináltam rosszul. Mert OK, egy tinilány tud emocionálisan s máshogy kissé problematikus lenni, ez a kor az, amikor viszonylag érthetőnek tartom, ha az ember kicsit idióta, node ilyen béna dolgokat csinálni, úgy érezném, félreneveltem vagy túl szigorú szülő voltam, aki nem látja, hogy ennek a léleknek nem az kell, valami ilyesmik forognának a fejemben.
(Az én anyám nagyon kiakadt volna és közölte volna, hogy nem ezt várta tőlem, ebben elég biztos vagyok. Egyet is értettem volna vele. De én 18 évesen voltam kicsit lüke, akkor sem így.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!