Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Csak én gondolom úgy, hogy a mai 40-50-es férjek/férfiak meg vannak hülyülve? Ezt hogy lehet kezelni? Többi lent!

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a jelenlegi munkahelyemen elég sok férfi van. Ezeknek a férfiaknak mind nősek már hosszú évek óta, van amelyiknek kisebb gyereke is van.

Komolyan, néha úgy viselkednek, mint a tinédzserek. Van köztük 1-2, aki már próbált kikezdeni velem.

Én is házas vagyok, de sajnos friss hús vagyok nekik, mivel elég fiatal vagyok. Az egyik férfi konkrétan egyfolytában dicsérgetett engem meg stírölt, hogy milyen csinos vagyok meg amikor éppen nem számítottam rá odalépett és megsimogatta a vállamat, aztán egy másik óvatlan pillanatban már a combomat akarta megfogni. Én erre totálisan kiakadtam, de nem akartam balhét vagy veszekedni vele, hanem elkezdtem távolságtartó lenni vele. Nem mosolyogtam rá, mint előtte kedvesen tettem és próbáltam minél kevesebbet kommunikálni vele. Ez a taktika szerencsére bejött és már nem próbálkozik nálam. Persze előtte azt hittem, hogy csak minden szándék nélkül kedves szeretne lenni velem, de volt 1-2 mondata, amiből leszűrtem, hogy tetszem neki. Éppen az utcán sétált egy nő, akin miniszoknya volt, Ő meg az ajtóból látta és ilyet szól: "Milyen jól néz ki az a nő, teljesen átlátszó a szoknyája és nem tud magával mit kezdeni, de a tavaszi időszak, mikor a nők lengébben öltözködnek, akkor az rá ilyen hatással van". Én erre kérdezem tőle, hogy ehhez mit szólna a felesége, ha látná. Azt mondja, hogy Ő nem vakságot fogadott. Gondoltam magamban, hát azt veszem észre. Innen jöttem rá, hogy én is tetszem neki. De minek mond ilyet nyilvánosan, baromira nem vagyok rá kíváncsi, hogy Ő kit akarna leteperni. Annyira gusztustalannak tartom, a felesége meg otthon várja a két kis gyerekkel.

A másik férfi, aki meg szintén házas ezt mondta:

"Milyen jó feneke volt annak a nőnek, gondolatban már megd**ta." Ő is házas és van egy gyereke. De ezt is nekem mondta. A harmadik példa: a pasi már 30 éve házas és azt mondja nekem, hogy ha a felesége meghízott volna, akkor elhagyta volna. Na ez is milyen gusztustalan már. Félreértés ne essen, nem vagyok prűd vagy ilyesmi, csak ezt azért gusztustalannak tartom, amit ezek a férfiak csinálnak. Szerintem ha alkalmuk nyílna rá, akkor gondolkodás nélkül megcsalnák a feleségüket.

Tényleg ilyenek a mai 40-50-60 éves férfiak?

Mindegyik ennyire perverz?

2015. ápr. 23. 15:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

Alighanem nem csak te, de a férjed is fiatalabb jóval az általad említett uraknál.

Javaslom keress rá a neten a mid-life crisis és a kapuzárási pánik kifejezésekre, és lehet hogy érteni fogod, min mennek épp át.

Nem azt mondom, hogy ez felment bárkit is a pimasz viselkedés alól, inkább azt szeretném jelezni ezzel: a legtöbb férfi (és nő is!) átmegy ezen a fázison :)

2015. ápr. 23. 18:53
 12/22 anonim ***** válasza:
36%
A fiatalabbak nagy része is ugyanezt teszi, és az idősebbek közül sem mindenki. Jó dolog az általánosítás.
2015. ápr. 23. 20:13
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
Ezt én is észrevettem, de sajnos fiatalabbaknál is. A legtöbb férfira pont ezért képtelen vagyok felnézni. Oké, természetes folyamat, így működnek, de ez akkor is szánalmas, taszító és gusztustalan. Ha nem érzi jól magát a feleségével, akkor váljon el, a pasiknak amúgy is több lehetőségük van idősebb korban párt találni.
2015. ápr. 23. 20:17
 14/22 anonim ***** válasza:
27%
15 éve pont errol panaszkodtam anyámnak, hogy ezek a 40-50es éveikben járo férfiak meg vannak hulyulve.. feleséguk van, a feleséguk mellett meg 20-on éves kiscsajokat hajukurásznak..idiota viccekkel probálnak feltunoskodni, a kozéppontba kerulni..ábrándoztak a gruppenrol..és a nagy kobányai sz.e.x barlangrol... ugy látszik nem változott semmi.
2015. ápr. 23. 22:03
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Alapvetően arról van szó, mint a kamaszkorban: az elnyomott ember lázadása. Olyan életük van, amit soha nem akartak, betörtek, "kompromisszumokat" kötöttek és most rájöttek, hogy közel a halál és nem éltek egy percet sem. Ez a jelen annak, hogy az egész életük egy megalkuvás volt.

Egy kiteljesedett, boldog életet élő férfi nem ilyen. Igaz, a széles, megtört néptömegben kevés ilyet találsz.

2015. ápr. 24. 09:56
 16/22 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem azzal alapvetően nincs baj, ha a pasi megnézi a nőket, hiszen valóban nem vakságot fogadott. Az én férjem is ránéz a nőkre és biztos vagyok abban, hogy gondolatban megjegyzi, hogy jó nő. De azt valóban durvának és aljasnak tartom, ha valaki be is szólogat a nőknek, illetve hangot ad annak, hogy de megdugna valakit. Az ilyen korú férfiak, akikről te írsz, szerintem már bőven kapuzárási pánikban "szenvednek". Illetve ott a másik eshetőség, hogy csak duma van, más nincs....
2015. ápr. 24. 10:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Tényleg elég bunkóság,pláne a harmadik pasi kijelentése!!
2015. ápr. 24. 12:35
 18/22 anonim ***** válasza:
28%

majd a te ferjed is ilyen lesz ennyi idosen amikor mar te tul leszel nehany gyereken, megereszkedik a cici, jonnek a rancok, nincs otthon szex csak a zsortolodes :)

Amugy aki ezt nem birja kezelni az ne menjen ferfiak koze dolgozni, plane ne ilyen taplok koze.

2015. ápr. 24. 14:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Basszus! Milyen munkahely ez, ahol fogdossák a combodat?? Az én munkahelyemen is dolgoznak hasonló korú pasasok, de azok nem perverzek.
2015. ápr. 24. 18:28
 20/22 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 25. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!