Ha őszintén kellene válaszolnotok, mi az amit nem szerettek a párotokban?
1.Rendmániás - én meg laza vagyok.
2.Állandóan engem figyel, és kritizál, a két szemét mindig a hátamban érzem.
3. Neki az evés szükséges rossz - nekem a nap fénypontja.Ezért minden falatot lelkiismeretfurdalással eszek-előtte.
4.Garasos - de mióta bevezettük a különkasszát, azóta nem érdekel.
5.Ha vásárolni megyünk, akkor: nem kell az, van még otthon, drága...-ezért egyedül járok vásárolni.
6. Ő a vígjátékokat szereti, én a dokumentumfilmeket, beszélgetős műsorokat, drámákat. Mióta két tv-nk van, nem szempont.
Hatot kellett felsorolni.Vannak azért jó tulajdonságai, mert 35 évet húztunk le egyhuzamban eddig. Kíváncsi lennék, ő hány rossz tulajdonságomat tudná összeírni. 12-t símán.:)
azt hogy olyan nem törődöm, nem mindenben szól bele, de ha egyszer a fejébe vesz valamit az isten se mondja meg neki, hogy nem úgy van
azt hogy ha leül a gép elé, akkor bombával sem tudnám kirobbantani
azt hogy olyan lusta tud lenni
azt hogy olyan magának való természet
De minden ellenére imádom
Olyan zenét szeret, amit én nem nagyon (egyáltalán nemXD).
Túl keveset tanul.
Amikor erőlteti a nevetést, olyan kis hülye hangja van.
Néha szúr, ha nincs megborotválkozva.
Sokat eszik, mégsem hízik semmitT.T (bár ezért inkább irigy vagyok rá, mert én keveset eszek, és hízokXD)
Szeret okoskodni
Ha hazajön és leül a géphez beszélhetek neki...úgysem hallja
Tisztelem, hogy azért dolgozik sokat, hogy nekünk meglegyen minden, de mikor a munka mindennél előbbrevaló, még a szükséges alvásnál is.
Számomra apróságoknak tűnő dolgokon tudja nagyon felhúzni magát hipp-hopp, szerencsére nem gyakran.
Ha valamin felhúzza magát, ennek cifra káromkodással hangot is ad, mondván, igy levezeti...
Néha, amikor megbeszélünk valami bonyolult helyzetet, "beragad", és tovább beszél róla akkor is, mikor már 3x körbejártuk a témát jó hosszan.
Pakol, az én dolgaimat is --> erről már nagyjából leszoktattam.
Nem lehet vele időben elindulni sehova --> erre már mondtam neki, hogy ha fontos, nélküle fogok elindulni, mert időben kell odaérni, beleegyezett :)
Beszél hozzám, amikor tök mást csinálok elmélyülten. Erre persze ő azt mondtaná, hogy nem figyelek rá eléggé :) De tényleg rengeteget tud beszélni, ha olyanja van!
Két kézzel szórja a pénzt
Hirtelen haragú
Okoskodó
Hazug
:(
-hisztizik mint egy 5 éves kislány
-idegesitően ropogtatja a mogyorót
-utál vásárolni(inkább értem jön kocsival mire végzek,és hazavisz:D)
-ha velünk kapcsolatos dolog bántja,harapófogó kell hogy kihuzzam belőle mi az
-evidens dolgokban bizonytalan,bizonytalanokban meg teljesen biztos
-mindig neki van igaza,legalábbis ő ezt hizsi
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!