Mit szerettek a párotokba/ férjetekbe? Belső-Külső tulajdonságokra gondolok.!
Figyelt kérdés
Köszi a választ.!2010. febr. 21. 15:36
11/11 anonim válasza:
A kulsojeben a mosolya fogott meg az az artatlan tekintet na meg nem utolso sorban asexis feneke egyszeruen imadom:))Hat a beljo ertekei:nagyon odafigyel minden egyes apro dologra ami engem bant vagy zavar es mindig ugy probalja csinalni,hogy felviditson,elvisz vacsorazni megolel megpuszil es barmilyen helyzetben szamithatok ra,meg sosem ereztem magam ennyire biztonsagba.Szeretem benne azt,hogy mindenkivel megtalalja a szot a szuleimmel,a barataimmal meg a kicsi ocsemmel is barmilyen temarol legyen szo.Egyszeruen ugy imadom,szeretem es tisztelem ahogy van!!igaz vannak hibai,de gondolj bele milyen lenne egy ember hibak nelkul unalmas,egyhangu es tul tokeletes:))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!