Mit gondolsz arról a fiatal férfiról vagy a kapcsolatáról, hogyha ő "asszony"-nak hívja mások előtt a szintén fiatal élettárs-menyasszonyát? Ez pozitív, vagy negatív?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 15:30
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a véleményeket!
2010. febr. 22. 16:56
12/13 anonim válasza:
Tökéletes válasz:
"Szerintem is lenéző. Nekem az asszony szóról gyerekes, otthon élő, eltartott, főző, mosó, takarító, elhízott nő jut eszembe. Egy volt barátom hívott így, de leszoktattam róla. Meg tudnám rugdosni azt, aki asszonynak nevez. Azt se szeretem, ha megyek a hapsi előtt és rácsap a seggemre. Az is undorító szokás."
így van, szerintem egy nagyon alacsonyító kifejezés. ha nekem a párom ezt mondaná, és elnevezném cserébe "fasszonynak.
Ez komoly.
Azért erről még annyit, hogy ha valaki gyerekes, az nem mos, főz, takarít...stb. Ez felnőttes viselkedés, de semmi hála nincs belőle.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! Ezen a "fasszonyon" jót nevettem - látom, nem kell téged félteni!
2010. márc. 22. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!