Mit gondoltok az ilyen apáról?
Barátnőm férjéről van szó. Természetesen barátnőmről is megvan a véleményem.
Szóval van egy 8 hónapos kisfiuk, barátnőm gyeden van, a férje fél éve munkanélküli. Pénzt egyáltalán nem kap, egyik haverjának néha segit valami munkában, de utazni kell hozzá és amit keres, annak nagy részét elkajálja út közben. 2-3 ezer forintot visz haza ilyenkor. És havonta 3-4 alkalom van ilyen. Szerintem az semmi.
De a legrosszabb, hogy semmit nem segít otthon. Barátnőm egyedül annyit kért hogy a gyerek körül segítsen, amíg ő a házi munkát csinálja. Erre az volt a válasza, hogy barátnőm azért kapja a gyedet, az a munkája, hogy babázzon, háztartást vezessen. Játszani egyébként szokott a picivel, de például etetést, pelus cserét nem csinál. Sétálni nem viszi. Amikor emiatt vitáznak, van hogy fogja magát és elmegy csatangolni a városba. Mondva hogy munkát keres. Szerintem a férfi nagyon gáz és a barátnőm is gáz, hogy hagyja.
Hát igen. Mondd, sok a szabadidőd, hogy más életét van időd figyelgetni, kérdést kiírni róla?
Hogy egyesek saját életükről panaszkodnak, kérdeznek, azt még megértem.
1-esnél a pont.
Kérdező: ezt miért nem barátnőddel vitatod meg?
Gáz a pasi, az életmódja is.
De nekem az az igazi baj, hogy a saját gyerekét így kezeli.
Nekem négy van, már az elsőnél rájöttem, hogy egy pillanatot se szabad kihagyni, mert semelyik se jön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!