Anyum miért nem ért meg?
Figyelt kérdés
Egy gamer otaku vagyok rengeteg animét nézek és mangát olvasok s ö elakar tiltani tölük mert azt mondja hogy felnött tartalmuak peddig horimiya s ehez hasonlokat olvasok semmi hentait vagy ehez hasonlokat nem nézek ._. Persze LoL zok is azt mondta hogy eltilt a géptöl és ehhez hasonlokat hogyan tudasam velle hogy nekem szinte az életemhez tartozik minden amit it felsoroltam és hogy semmikép sem akarom abbahagyni és nem vagyok NEET hogy panaszkodjon és szoktam kilyárni a házból persze házi munkát is mindig én csinálom és én fözök mert folyton dolgozik s apum pedig a városba lopja a napot .A gépezés nem befolyásolja a tanulmányaimat 4 nyelvet tanulok + magyar streszes vagyok s gépezésel vezetem le a feszkot ezt mind elmondtam de még mindig ellenzi hogy gépezek.2015. ápr. 18. 18:02
11/13 A kérdező kommentje:
Mivel nem Magyar o. -on élek igy nem jövöbe megyek közép iskolába ezért az álitásod helytelen és nem akartam hogy felhuzd magad mert viccnek szántam amit irtam és úgy látszik nem csak én kéne változtattnom mivel neked is van hibád mindenben nem kell a hibát keresni És én büszke vagyok hogy ezt az élet stilust követem.Mivel ez jelenleg az életem. Tudom lenne mit változtatnom de én ilyen vagyok és büszke vagyok erre és jut eszembe nem vagyok anti szoci mert imádok más emberekkel barátkozni.
2015. ápr. 19. 17:21
13/13 anonim válasza:
1. gratulálok hogy így oltogatjátok -.-"
2. próbáld megmutatni anyukádnak, hogy te mért is szereted ezt, és hangsúlyozd ki hogy attól hogy sokat gépezel attól még rendesen elvégzed azt amit kell :)
(egyébként megy a pacsi én is otaku vagyok ;) 14/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!