Anyum miért nem ért meg?
Szoktál kiLYárni a házból? ...eHez hasonlókat olvasol? ....minden, amit iT felsoroltál?.. semmikéP? ... veLLe?
Te, ha ez nem kamu, akkor én meg a gerolsteini nagyhercegnő vagyok.
Ha meg tényleg 13 éves vagy, akkor az animék és mangák mellett ajánlanám figyelmedbe a nyelvtankönyvedet és az irodalom cuccodat is... mert a fogalmazásod csapnivaló, a helyesírásod siralmas. Anyud helyében én ezek miatt aggódnék, a mangákat meg a többit majd kinövöd.
Anyud egyébként azért nem ért meg, mert valószínűleg egy normális kamaszt - később felnőttet - szeretne belőled nevelni, de ha csak a gépeddel meg a mangáiddal foglalkozol, akkor egy idő után teljesen kocka leszel, aki képtelen beszélgetni, kapcsolatokat kialakítani a valódi életben. És az nagyon pocsék.
"Felség nagyra értékelem hogy válaszolt kérdésemre és még magyar órát is adott lehet hogy kamunak látszik amit irtam de ő felsége ne vegye sértésnek ez mind mind igaz.Köszönöm hogy fontos munkálya mellet időt szakított rám."
Kedves Kérdező, felőlem aztán lepontozhatsz és flegmáskodhatsz is,nem különösebben érdekel. De szólok: ebben a feljebb kimásolt kommentedben is hemzsegnek a helyesírási hibák. Csak szólok: gáz. Ultra gáz. Ahogy te is azt vagy.
Jövőre középiskolás leszel, ha egyáltalán eljutsz odáig... nem érzed, hogy mennyire kínos vagy? Te aztán biztosan nem tanulsz 4 nyelvet meg nagyon mást sem, ahogy elnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!