Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, de nem a...

Terhes vagyok, de nem a férjemtől, ha megszülöm a babát, kiderülhet valaha az igazság?

Figyelt kérdés
2007. nov. 1. 16:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Tudnál igy élni?Ha szereted,nem tolsz ki vele ennyire.
2008. febr. 14. 02:46
 12/18 anonim válasza:
23%
Ne mondd el neki! Ne bántsd vele!
2008. febr. 24. 19:50
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Az én anyukámék öten voltak testvérek, s anyukámék sejtették, hogy az ötödik gyermek nem az apjuktól volt. Ezt el is mondták az apjuknak(nagyapámnak), de ő nem hitte el vagy csak letagadta, hogy ez igaz.

Az ötödik testvér ugyanúgy örökölt, de a testvérek tudják, hogy ő tudja, ki az igazi apja.

2009. febr. 9. 23:55
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Van egy unokatestvérem, aki a nagybáttyám első házasságából volt. A nagybáttyám szerint a felesége egy nagy ... volt, mindenkivel lefeküdt, s az uncsitesóm se tőle van. Ezt nehezen hiszem, mert szerintem hasonlít a nagybácsimra. Olyan jó lenne egy vérvizsgálat, mert kíváncsi lennék mi az igazság.
2009. febr. 10. 00:02
 15/18 anonim válasza:
72%
Kíváncsi lennék mi történt azóta veled? Elmondtad a férjednek? Vagy kiderült? Remélem happy-end a vége!
2010. júl. 7. 09:29
 16/18 anonim ***** válasza:
21%

Kiderülhet! A babát én megszülném!!!

Még ne szólj, hisz árthat a babának és majd ha meglesz a baba , akkor mondanám el az igazságot. Biztos hogy nem tőle van???? És ha mégis???? Azért készülj fel, hogy lehet, hogy egyedül fogod felnevelni, de hidd el, ezt is túl fogod élni!

2010. okt. 14. 15:03
 17/18 anonim ***** válasza:
mi lett veled és terheségeddel?
2022. márc. 4. 16:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne. :)
2023. jan. 12. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!