Ez most mit jelentene?
Ahogyan megyek pl. az utcán vagy vásárolni, a férfiak néznek, és ha pl. ketten vannak néznek és mosolyognak.Ez most a tetszést jelentené vagy mit?:D
Lehet, hogy hülye kérdés, és ezért elnézést is kérek, csak az az igazság, hogy régebben rám sem néztek...az utobbi időben viszont észrevettem, hogy többen megfordulnak utánam.Ezért sem tudom, hogy a mosolyt minek véljem?:D
mert ha tetszenék, akkor nem nevetnének...vagy mégis?:D
férfiak és nők véleményére is kiváncsi vagyok:D
huh.. hát ez elég sok mindent jelenthet:)
nem tudom pontosan...de azt is jelentheti h szép vagy és így próbálják felhívni a figyelmed h:" hé te tetszel nekem"
vagy rosszabb esetbe(nem sértésként) nagyon csúnya vagy és kinevetnek de az utóbbi az nem valószín szval szerintem azért fordulnak meg utánad mert 1 csinos szép lány vagy:)
*mosolyogtak
am köszi a kommentent:)
Gondolom fiatal vagy még. Eddig lehet zért nem néztek rád, mert egy serdülő lány nem minden esetben szekszike:)
Aztán lehet, hogy már nőiesebb vagy és ezt a tudtodra is hozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!