Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elválok az megoldást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elválok az megoldást jelentene? Hogyan tudnék ebből ugy kijönni, hogy jó legyen? Most mi lesz velem?

Figyelt kérdés
a férjem kihozott egy kocsit 3 millióért de nem nekünk másnak aki nem fizette a törlesztő részleteket.én ezt nem tudtam mert nem voltunk együtt de nem váltunk el csak külön éltünk.szeretnék venni egy kocsit kis értékben de a férjem tartozása miatt most lefoglalja a bank? vagy ez,hogy zajlik?soha nem lehet innentől semmi sem a nevemen?meg ha elválok behajthatják rajtam?segítsetek kérlek nagyon tanácstalan vagyok.
2010. febr. 19. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
A házasság alatt keletkezett adósságért mindkét fél egyenlően felel,a válás ezen nem segít.
2010. febr. 19. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Amig hivatalosan össze vagytok házasodva, addig MINDEN vagyontárgy és adóság közösnek számit, függetlenül attól, hogy kinek a nevén van.

Add be a válópert és a beadás napjától kezdve már nem számitanak az újabbak közösnek.

2010. febr. 19. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A második vagyok: a már meglevö adóságokat viszont rajtad is behajthatják.
2010. febr. 19. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt nem egészen így tudom. Ha házasok vagytok, de bizonyított a különélés, akkor a különélés megkezdése után szerzett vagyon és adósság már nem közös. Hogy ez jogilag pontosan hogy van, azt nem tudom, ehhez szakember kell. Erről meg kellene kérdezned egy ügyvédet.
2010. febr. 20. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm aki hasonlóan járt(csak házra volt egyenesadós a férj).Ők bebizonyították,hogy az aláíráskor már nem éltek együtt,csak egy házban.A férjtől levonták a gyerek tartást(3gyerekre) tehát nem tudták vonni a kölcsön törlesztést.De ez már régebben történt és elég kellemetlen herce-hurca volt,lakás átrendezés,tanúk stb.
2010. febr. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!