Fiúk-férfiak! Mit gondoltok arról, ha egy 35 éves nőnek még nincs gyereke?
Én finoman közölném az úriemberrel, hogy törődjön a saját életével, az enyémhez semmi köze, majd ott hagynám.
Az ÉN döntésem, MIKOR vállalok gyereket, vagy hogy egyáltalán AKAROK-E, senki másnak nincs beleszólása.
"szerintem már mindent leírtam,"
Akkor írd már le azt is, hogy miért is nem kezdeményezhet a nő ebben a hatalmas egyenlőségben. Mert te itt csak arról beszéltél, hogy senki nem kezdeményez nálatok... Nektek miért is olyan büdös a kezdeményezés, ha egyenjogúak és egyenlőek vagytok? Továbbá biztos igen lesz a válasz, hiszen maga vagytok a tökély, kedves, csinos stb. csodanők. Ez biztos siker, nem?!
Tudod te egyáltalán mi az az elmebeteg, te primitív szerencsétlen? Az ilyent egyszer úgy körbe kellene vezetni, egy pszichiátriai osztályon, hogy láthassa milyen pokolban élnek ott az emberek. A személyes poklukban. Persze a magadfajta bunkó csak tessék-lássék dobálózik ezzel a kifejezéssel. Én már láttam mentálisan beteg embereket, voltam pszichiátriai osztlyon, zártosztályon is, természetesen nem mint beteg.
És nem az a srác vagyok a szerelem szex rovatból, továbbá nincsenek doxasmáim, nem károsodott a percepcióm, nem szenvedek sem illúzióktól sem hallucinációktól, nem vagyok pszichotikus, tehát nem vagyok elmebeteg.
Ennyit az elmebetegségről.
"Az ilyent egyszer úgy körbe kellene vezetni, egy pszichiátriai osztályon, hogy láthassa milyen pokolban élnek ott az emberek."
Habár hülyeséget beszélek. A magadfajta senki ember, csak röhögne az ottani betegek nyomorán.
Érdekes személyiség vagy,írjál még nyugodtan,jót szórakozok rajtad ))
Csak azt nem értem,hogy miért vagy ennyire ideges?
Lehet, hogy a stílusa nyers, de azért két dologban igaza van 63%-osnak. Miért sírtok, ha lusták vagytok kezdeményezni? Ha éhesek vagytok, akkor meg a tűzhely előtt sírtok, hogy nem fő meg magától az étel? :) Az elmebetegség meg komoly dolog, ilyennel viccelődni kb. minta rákkal vagy ilyesmivel ugratnál valakit.
ja, és nő vagyok, mielőtt nekem esnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!