Szerintetek illik megmondani közeli hozzátartozónak (testvér, gyermek, elvált szülő ilyesmi), hogy túl magasak az igényei, párválasztáskor és ezért nem talál senkit?
Hát, ha valaki "igényekkel" kezdi....
Nem is értem. Én csak simán megszerettem valakit. :D
"Én csak simán megszerettem valakit."
Mert az nyilván megfelelt a te igényeidnek. Igények alatt nem pénztárcát, bicepszméretet, farokméretet vagy fene tudja még milyen hülyeséget kell érteni, hanem hogy amire vágysz egy kapcsolatban, az meglegyen. Pl. humorérzék, figyelmesség, intelligencia - nekem ezek az igényeim. És igen, ettől még egyszerűen csak beleszerettem életem párjába, de azért szerethettem belé, mert ezeknek megfelelt. Nem agyaltam rajta otthon, hogy mondjuk 100% humor, 95% figyelem - ajjaj, akkor most hogy is legyen...
Mindenkinek vannak igényei.
Az átlag egy normális, rendes, dolgos férfira vágyik, akihez fizikailag is vonzódik. Ez nagy igénynek számít? Szerintem nem.
Én is sokszor megkaptam, hogy túlzott elvárásaim vannak,holott kizárólag a fent említett dolgokra vágyom.
De engem 99 százalékban ennek az ellentettje talál meg.
Akinek van olyan oltári mázlija, hogy rálel egy számára ideális férfira,az nem értheti meg, hogy milyen,amikor csak a "tuskók" buknak rád.
"Egyszerűen megszerettem valakit"
Miért pont Őt szeretted meg, és nem a hentes Jóskát, a szomszéd Jancsit, vagy a munkahelyedről a Bélát?
Mert Ők nem feleltek meg az igényeidnek! Hozzájuk nem vonzódsz. Mit szólnál,ha a párod nem szeretne viszont, ellenben a Jóska/Béla/Jancsi folyamatosan nyomulna, neked meg a hátadon is felállna tőlük a szőr, a kedves ismerőseid meg azzal traktálnának, hogy ha neked ezen díszhímek nem jönnek be, akkor neked túlzott elvárásaid vannak?
13-as, egyetértünk, az ember nem sétálgat és random nézegeti a szembejövőket, hogy megfelel-e?
Van egy környezet, abban találkozunk, és az kb. 70-80%-os biztonságot ad.
A kérdésből úgy tűnik, meg ismerek is olyat, aki felsorolja, mit vár ez... bárkitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!