Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen név illik a Botondhoz?

Milyen név illik a Botondhoz?

Figyelt kérdés
Most várom a második babámat. A fiamat Hunornak hívják, és szeretném, ha a kicsinek a bátyjáéhoz illő neve lenne. Fiú és lánynevek egyaránt jöhetnek, mert még nem tudom a nemét. Előre is köszönöm a segítséget. :-)

2014. szept. 5. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Kamu?
2014. szept. 5. 11:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem értem. Hogy lehetne ez kamu?
2014. szept. 5. 11:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért a Botondhoz kell keresni nevet, ha a másik egyerek Hunor és ahoz hasonlót keresel. Vagy második név lenne a keresett név?

Hunorhoz Árpád

Botondhoz, Boldizsár, Bendegúz

2014. szept. 5. 12:09
 4/13 anonim ***** válasza:
31%

Vitéz

Legyen Attila Vitéz. És akkor becézhetnétek "Attila a hun" -nak. Mekkora poén lenne!

2014. szept. 5. 12:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kicsit elírtam. A fiam Hunor, és a Botond néven is gondolkozom, és valamiért azt írtam a kérdésbe. Kicsit el vagyok varázsolva ma... :-)
2014. szept. 5. 12:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor még csak a fő kérdésedet láttam, hogy a Botond mellé mi illik, először rögtön a Hunor ugrott be :)

Az egyik ismerősöméknél pont így volt, hogy e két név volt náluk versenyben. Szerintem nagyon szépen illenek egymáshoz.

2014. szept. 5. 12:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

fiúk: Lehel, Bulcsú, Levente, Álmos, Ákos

lányok: Kincső, Emőke, Enikő, Bíborka, Hanga

2014. szept. 5. 16:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A Hunorhoz a Botond nagyon jól passzol. Nincs is más ötletem, ami ilyen jó lenne. :D
2014. szept. 5. 20:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Attila és a Levente jutott eszembe. :) De egyébként a Magor illik hozzá a legjobban, és ez anyakönyvezhető is, persze ez nem komoly tanács :)
2014. szept. 5. 23:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lenne rossz a Nimród név sem.
2014. szept. 6. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!