Milyen név illik a Botondhoz?
Figyelt kérdés
Most várom a második babámat. A fiamat Hunornak hívják, és szeretném, ha a kicsinek a bátyjáéhoz illő neve lenne. Fiú és lánynevek egyaránt jöhetnek, mert még nem tudom a nemét. Előre is köszönöm a segítséget. :-)2014. szept. 5. 11:43
2/13 A kérdező kommentje:
Nem értem. Hogy lehetne ez kamu?
2014. szept. 5. 11:55
3/13 anonim válasza:
Akkor miért a Botondhoz kell keresni nevet, ha a másik egyerek Hunor és ahoz hasonlót keresel. Vagy második név lenne a keresett név?
Hunorhoz Árpád
Botondhoz, Boldizsár, Bendegúz
4/13 anonim válasza:
Vitéz
Legyen Attila Vitéz. És akkor becézhetnétek "Attila a hun" -nak. Mekkora poén lenne!
5/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kicsit elírtam. A fiam Hunor, és a Botond néven is gondolkozom, és valamiért azt írtam a kérdésbe. Kicsit el vagyok varázsolva ma... :-)
2014. szept. 5. 12:18
6/13 anonim válasza:
Amikor még csak a fő kérdésedet láttam, hogy a Botond mellé mi illik, először rögtön a Hunor ugrott be :)
Az egyik ismerősöméknél pont így volt, hogy e két név volt náluk versenyben. Szerintem nagyon szépen illenek egymáshoz.
7/13 anonim válasza:
fiúk: Lehel, Bulcsú, Levente, Álmos, Ákos
lányok: Kincső, Emőke, Enikő, Bíborka, Hanga
8/13 anonim válasza:
A Hunorhoz a Botond nagyon jól passzol. Nincs is más ötletem, ami ilyen jó lenne. :D
9/13 anonim válasza:
Nekem az Attila és a Levente jutott eszembe. :) De egyébként a Magor illik hozzá a legjobban, és ez anyakönyvezhető is, persze ez nem komoly tanács :)
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem lenne rossz a Nimród név sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!