Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan elítélendő ha egy...

Komolyan elítélendő ha egy elvált anyuka élni akar és ha éppen pl. az apjuknál van a gyerek, akkor szórakozni, kikapcsolódni megy?!

Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 15:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Egy anyuka attól jó anyuka, hogy éjjel-nappal otthon ül, főz-mos-takarít, neveli a gyerekeket, és soha, semmilyen formában nem érezheti magát jól a gyerekei nélkül. Mert ha megteszi, akkor sz*r anya.... Eszem megáll.

Aki ezt komolyan így gondolja, az szüljön pár gyereket, ne menjen soha, sehova. Garantáltan depressziós, idegbeteg lesz.

2015. ápr. 6. 15:37
 12/21 A kérdező kommentje:

Na pontosan én is az kezdek lenni. Azért mert az mondtam elég a sorozatos átverésekből és x év után azt mondtam, hogy elég, nincs tovább, inkább egyedül maradok, akkor már jogom sincs az élethez?!!!

Komolyan az agyam eldobom az ilyen befásult, ódivatú, antiszociális véleményektől!!!

Mert még ha a gyerekek ennek bármi kárát is látnák, akkor totál érthető lenne, de azt a kb. 2-3 havonta egy beülős, kikapcsolódós estéhez, amit egyébként totál egyedül töltenék, nehogy már le lehessen jogom!

2015. ápr. 6. 15:38
 13/21 A kérdező kommentje:

Azért bánt igazából, mert pont az állítólagos "családom" a legközelebbi hozzátartozóim mondják, akik pontosan tudják, hogy 0-24 egyedül nevelem a gyerekeket, dolgozok, suliba járok, ...

Rosszul esik...

2015. ápr. 6. 15:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek szüksége van a pihenésre, a kikapcsolódásra.

Ez az "élni akar" meg akkora baromság, mint a ház. Én is élni akarok, a francnak se hiányzik a koporsó, meg 4 köbméter föld...

2015. ápr. 6. 15:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok, így ismeretlenül is megnyugtatott, amiket írtatok! Köszönöm szépen!! :)
2015. ápr. 6. 15:58
 16/21 anonim ***** válasza:
43%
Nekem is azt mondta anyukam, amikor panaszkodtam,hogy egyedul vagyok,sehova sem tudok eljarni,hogy "dehat nem vagy egyedul,ott vannak neked a gyerekek!"
2015. ápr. 6. 16:12
 17/21 A kérdező kommentje:

Igen, de ez csak részben igaz. Boldog vagyok, hogy vannak, de az amit miattuk érzek a teljes boldogságnak bár nagyobbik része, de nem az egészet jelenti.

Uez igaz az egyedüllétre is. Amibe ha igazából jobban belegondolnának, egyet is értenének. Nem, valóban nem vagyunk egyedül, ettől még magányosak lehetünk sajnos.

Arról nem is beszélve, hogy még ha akarnánk se telepedhetnénk rá a gyerekre csak mert nincs párunk. Nálam meg párról szó sincsen, mi lenne ha lenne.... hű miket vágnának akkor vajon a fejemhez te jó ég....!!! Más voltam sok szempontból mindig is mint ők, ez újra megmutatkozik...

2015. ápr. 6. 16:43
 18/21 anonim ***** válasza:
En is errol irtam. Hogy panaszkodtam.Erre kaptam az ertetlenkedo valaszt, hogy nem vagyok egyedul.Csak en sajnos tenyleg egyedul maradtam. Immar tobb mint harminc eve.
2015. ápr. 6. 17:05
 19/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Bár nekem még csak 2 éve, de esélyes, hogy meg kell szoknom.
2015. ápr. 6. 17:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő. Gondolom nem szedsz fel 2 Hetente új pasikat. Aki ezt mondja, attól visszakérdeznék, hogy mit gondol? Az elvált Férj otthon ücsörög akkor nincs vele a gyerek? Pont annyi jogod van élni az életed, mint bárki másnak, függetlenül attól, hogy anya vagy.
2015. ápr. 6. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!