Tényleg jobb érzés a saját kereseted költeni, mint a szüleidét, párodét?
1 hét múlva érkezik az első fizetésem, amiből sajnos csak 20 ezret tarthatok meg magamnak a többi a rezsi meg kaja.
Amíg a szüleim vagy a párom tartottak el, nem szívesen vásároltam magamnak.
Mennyivel másabb érzés saját keresetet költeni?
(145 ezer a kezdőfizum, de később elérheti a 200-at is)
Nem tartozol felelősségel, hálával senkinek érte. Ha megveszel valamit , akkor nem fogják mondani, hogy miért szórtad el rá a pénzed.(mondhatják de nincs közük hozzá) Mostantól tényleg a te dolgod,hogy mire költöd el. Szerintem kezdetben tedd félre ezt, hogy ha később megszűnne a munkád, vagy lenne váratlan kiadás akkor ott legyen.
De tényleg jó ha nem vagy ráutalva másokra
Engem az erdekel hol lehet ennyit keresni :O masfel eve dolgozom minimalberert, 79000 Ft..
Amugy igy a rad eso resz 125000? Nem sok az egy kicsit?
Sok helyen lehet ennyit keresni, meg ennél sokkal többet is. Persze nem 8 általánossal, érettségivel vagy wcpapírral egyenértékű diplomával...
Amúgy én semmi különbséget nem éreztem. Ugyan azokat a dolgokat vettem, kb ugyan ott vásároltam ahol előtte, anyám ugyan úgy leszólta a hobbimat. Sőt maradtam ugyan abban az albérletben ahol egyetem alatt, csak már én fizettem.
Jobb, de nem olyan értelemben, ahogy gondolod.
Amíg a szüleim tartottak el, más volt, hiszen tudtam, hogy azt a pénzt költöm, amiért ők dolgoztam meg.
Saját keresetből meg nem érzem magam rosszul, ha olyasmit veszek, ami nem feltétlenül szükséges, de tetszik (egy fülbevaló, vagy ilyesmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!