Milyen érzés volt beülni az első saját kocsitokba?
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 16:18
2/8 anonim válasza:
Először kicsit féltem mikor városban tökegyedül mentem egy kört...
Az első havas csúszkálások... gyorsulgatások, ilyenkor még féltem de már ment :D
Amúgy nagyon jó érzés volt.
3/8 anonim válasza:
jó, de főleg akkor jó , ha olyanba ülsz bele, amire már nagyon rég vágytál , hogy legyen olyanod és vezessed végre.. leírhatatlan :)
6/8 anonim válasza:
Nagyon jó volt. Én előtte nem ilyen kocsihoz voltam szokva, de jó volt beleülni hogy jó illat van bent, nincs cigiszag, tiszta az utastér. Nem fiatal autó de ezelőtt nem sok fiatalabbat vezettem, inkább csak idősebb autókat, így kicsit olyan mintha szinte új kocsim lenne :DD
7/8 Wadmalac válasza:
Melyikbe?
Mert ahogy jöttek egymás után, mind más volt valamiért.
Trabant (saját)
Lada 21011 (családi)
Swift 1.0 (saját)
Lada Samara (családi)
Golf III 1.6 (saját)
Peugeot 205 1.8 XRD (saját)
Renault Safrane 3.0 V6 (saját)
Az abszolút első a trabika volt. Abba először beülni vezetni olyan volt, mint az első szex. Félelemmel vegyes ujjongó izgalom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!