Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem most mi lesz így?

Velem most mi lesz így?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Van egy 19 éves nővérem. Nagyon szerettük egymást, a legjobb barátnőm volt szinte. Ő tudta meg először ha rossz jegyet hoztam, ő jött velem anyuhoz hogy elmondjuk, kiállt értem-és amenyire lehetséges volt, fordítva is így tettem. Fősulira jár, de itt a városban, ezért koliba se kellett mennie, de nem is akart, mert jó volt mindig itthon a hangulat. Egyébként anyu egyedül nevel minket, apu 5 éve meghalt. Szóval kb 3 hónapja teljesen megváltozott a nővérem, mert szerelmes lett! Nem jár mindig haza, a barátjánál alszik sokszor, velem alig beszélget....nekem meg iszonyúan hiányzik:( Anyu se csipázza a helyzetet, de nem szól bele, mert egyrészt megfogadta, hogy nem fog szólni (a nagyanyánk állítúlag egy érzelmi zsarnok volt), másik ok meg hogy a nővérem igen makacs természetű. Én meg nem tudom mit tegyek? Amikor bemutatta a "párját" amilyen flegmán csak lehetett úgy viselkedtem vele, erre megkaptam, hogy ovis vaygok vagy mi? Már a horoszkójuknak is utánanéztem és vittem a nővéremhez, hogy "abszolút nem is illenek össze". Nem vesz komolyan, azt mondja fogalmam sincs mien a szerelem. Mintha nekem nem tetszene az egyik fiu, de nem tudnám miatta eldobni az eszemet!!!nekem meg annyira hiányzik az a sok jó beszélgetés, a viccelődés, most egyedül van a szobája, pityergek is titkon. Ez tudom megint gyerekes, de hiányzik.Ez meddig tart így lelkiekben?? Vki hasonló?
2010. febr. 18. 16:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell azt megertened, hogy a testvered mar 19 eves nagylany, no, es szuksege van parkapcsolatra. Ez az elet rendje, teljesen normalis amit a testvered csinal!

Neked kell elfogadnod a helyzetet, hozzaszokni ehhez, es neked kell alakitanod magadat ugy, hogy szeressenek es elfogadjanak teged! Most a tesodra es a baratjara gondolok.

Te 16 evesen ne akard oket megvaltoztatni!

En azt tanacsolom neked, hogy orulj annak, hogy a testvered talalt egy fiut akit szeret, es probald ezt teljesen termeszetes dolognak tekinteni. Nem lesz konnyu neked, szerintem feltekeny is vagy a tesodra. De minel termeszetesebben viselkedsz, es nem undokoskodsz, nem gyerekeskedsz, annal jobb lesz mindharmotoknak! Es anyudnak is mondd meg, hogy a tesod mar felnott, es szuksege van fiura.

2010. febr. 18. 17:37
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Te például mit szólnál, ha a nővéred viselkedne pont úgy veled, ahogy most te undokoskodol. Vedd természetesnek, hogy felnőtt a nővéred. Meglásd ha neked is lesz barátod, belátod az ő érveit. Legyetek továbbra is jó testvérek,még akkor is ha ritkábban találkoztok, amikor pedig találkoztok, legyetek vidámak együtt, és ne is hozd szóba a barátját. Majd mesél ő róla ha akar. Sok sikert hozzá!
2010. febr. 18. 18:39
 23/25 anonim ***** válasza:

örülj neki, h van egy normális barátja, és nem egy olyan aki üti-veri megalázza.

biztos nehéz most neked, de akkor menj a barátnőiddel moziba, sétálni, vagy hétvégente bulizni. aztán ha a nővéred majd ráér, akkor dumálj vele sokat.

2010. febr. 18. 23:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia. Elmesélem neked, hogy én is jártam hasonló cipőben. Egy percig ne szégyeld, hogy pityogsz ezen, én megértem.

Nagyon szeretem a húgomat. Az élet úgy hozta, hogy ő költözött el először a családi háztól. Emlékszem nem sokkal karácsony előtt. Hiába tudtam ésszel, hogy bármikor mehetek láthatom mégis megviselt. Volt egy közös karácsonyi számunk, amin mindig bolondozott, én meg hülyére röhögtem magam. Azon a karácsonyon feltűnően sokat játszotta a rádió. Mikor meghallottam bárhol-bármikor sírva fakadtam. Aztán az idő múlásával valahogy hozzászokik az ember. Ez az élet rendje. De Egy dologra ti nagyon figyeljetek oda, soha ne hanyagoljátok el egymás kapcsolatát azzal a címszóval, hogy ez az élet rendje. Őszintén beszéld meg vele, hogy ő hiányzik neked. Hidd el jobban oda fog figyelni rád. Legegyszerűbb mindig az őszinteség. Sajnos azóta mióta elköltözött a húgom eltelt 10 év, és borzasztóan megromlott a kapcsolatunk. Napi szinten bánt a dolog. Nem tudok nagyon napirendre térni, de "felnőtt" ésszel kell feldolgozni .

Sok sikert. Természetes érzések azok amik rád törtek, csak idő kell megérteni őket, és helyén kezelni.

31/Nő

2010. febr. 19. 10:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Szóval féltékeny vagy a nővéred pasiára?:D
2010. febr. 20. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!