Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem most mi lesz így?

Velem most mi lesz így?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Van egy 19 éves nővérem. Nagyon szerettük egymást, a legjobb barátnőm volt szinte. Ő tudta meg először ha rossz jegyet hoztam, ő jött velem anyuhoz hogy elmondjuk, kiállt értem-és amenyire lehetséges volt, fordítva is így tettem. Fősulira jár, de itt a városban, ezért koliba se kellett mennie, de nem is akart, mert jó volt mindig itthon a hangulat. Egyébként anyu egyedül nevel minket, apu 5 éve meghalt. Szóval kb 3 hónapja teljesen megváltozott a nővérem, mert szerelmes lett! Nem jár mindig haza, a barátjánál alszik sokszor, velem alig beszélget....nekem meg iszonyúan hiányzik:( Anyu se csipázza a helyzetet, de nem szól bele, mert egyrészt megfogadta, hogy nem fog szólni (a nagyanyánk állítúlag egy érzelmi zsarnok volt), másik ok meg hogy a nővérem igen makacs természetű. Én meg nem tudom mit tegyek? Amikor bemutatta a "párját" amilyen flegmán csak lehetett úgy viselkedtem vele, erre megkaptam, hogy ovis vaygok vagy mi? Már a horoszkójuknak is utánanéztem és vittem a nővéremhez, hogy "abszolút nem is illenek össze". Nem vesz komolyan, azt mondja fogalmam sincs mien a szerelem. Mintha nekem nem tetszene az egyik fiu, de nem tudnám miatta eldobni az eszemet!!!nekem meg annyira hiányzik az a sok jó beszélgetés, a viccelődés, most egyedül van a szobája, pityergek is titkon. Ez tudom megint gyerekes, de hiányzik.Ez meddig tart így lelkiekben?? Vki hasonló?
2010. febr. 18. 16:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nehéz helyzet...Ha voltál már szerelmes, akk megérted h a nővéred miért van folyton a pasijával, s miért nem a családdal...Tudod ahogy az ember nő fölfele, a fontossági sorrend megváltozik. Beszálhetnél vele, anyádnak is kéne vmit mondani, az nem érzelmi zsarolás ha vki a nővérednek megpendít egy kritikát. Kell h tudja a környezetében élők véleményét.

Te is odamehetsz, megmondhatod neki, de semmiképp ne rendezz féltékenységi jeleneteket, mint ahogy a "horoszkópnál" tetted. Beszélj vele nyíltan, őszintén, biztos megérti. Drukkolok.:)

15/L

2010. febr. 18. 16:18
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos vagy :) Csak mond neki, hogy hiányzik és kész, de a horoszkópos az gáz :)
2010. febr. 18. 16:18
 3/25 A kérdező kommentje:
illetve jótanácsokat is szívesen fogadok, hogy hogy lehetne a nővéremet "észheztéríteni"? vagy sehogy? mostmár mindig így lesz ha belezug valakibe??
2010. febr. 18. 16:19
 4/25 anonim ***** válasza:
54%

Meddig tart?

Egy évig biztos hiányozni fog, aztán megszokod.

Vagy az is lehet h előbb szakít a pasijával.

Bár ha ennyire leszar téged, akkor most biztos nagyon szerelmes.

2010. febr. 18. 16:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem oltani akarlak de felesleges horoszkópot vinned hozzá meg ilyen gyerekes dolgok max haragudni fog rád.Ne próbálj áskálódni annál rosszabb lesz inkább szerintem várj.Mivel most jöttek össze a párjával gondolom ahogy írod ezért még tart a kezdeti rózsaszín-felhős időszak.Hidd el nekem ha kitartó leszel jobb lesz.Szerintem próbálj a párjával is jóban lenni és lehet többet jönnek majd hozzátok is mert a tesód is tudja hogy nyugodtan hazahozhatja anélkül hogy veszekedés lenne.Megértem hogy hiányzik nagyon de ez az élet rendje.Majd te is találsz egy srácot akit szeretni fogsz és akkor megérted a dolgot:)Nekem a legjobb barátnőmmel volt így (unokatesók is voltunk)ő haragudott rám mert távkapcsolatban voltam és hétvégén nála voltam hétközben tanultam amikor meg tudtunk találkoztunk nem értette meg ,évekkel később neki lett távol párja a suli miatt se ért rá végül elköltözött:S
2010. febr. 18. 16:21
 6/25 A kérdező kommentje:
az is baj, hogy ez a fiú úgy néz ki "normális" is...nem cigizik nem iszik, szal még "bele se tudok kötni" vagy hogy írjam...anyának még virágot is hozott,...na, anya olvadt is rendesen......
2010. febr. 18. 16:21
 7/25 anonim ***** válasza:
2-3 hónap alatt kiderül úgyis, ha még akkor is szerelmes, akkor együtt marad vele sokáig.
2010. febr. 18. 16:22
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem inkább fogadd el a barátját és ne durcáskodj mint az ovisok. most egy kicsit változott a nővéred, gondolom többet foglalkozik a pasijával de hidd el attól még szeret. és lehet miután lecsengett az első rózsaszín időszak utána minden lehet a régi.
2010. febr. 18. 16:23
 9/25 anonim ***** válasza:
68%
Első vagyok..mért baj az ha virágot is vitt neki? örülni kéne h a nővéred mellett jó ember van, akinek fontos. Beszélj vele inkább, meg fog oldódni a helyzet.
2010. febr. 18. 16:24
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Hamarosan neked is lesz pasid, és megérted a helyzetét. Attól még lehettek jó testvérek.
2010. febr. 18. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!