Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem most mi lesz így?

Velem most mi lesz így?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Van egy 19 éves nővérem. Nagyon szerettük egymást, a legjobb barátnőm volt szinte. Ő tudta meg először ha rossz jegyet hoztam, ő jött velem anyuhoz hogy elmondjuk, kiállt értem-és amenyire lehetséges volt, fordítva is így tettem. Fősulira jár, de itt a városban, ezért koliba se kellett mennie, de nem is akart, mert jó volt mindig itthon a hangulat. Egyébként anyu egyedül nevel minket, apu 5 éve meghalt. Szóval kb 3 hónapja teljesen megváltozott a nővérem, mert szerelmes lett! Nem jár mindig haza, a barátjánál alszik sokszor, velem alig beszélget....nekem meg iszonyúan hiányzik:( Anyu se csipázza a helyzetet, de nem szól bele, mert egyrészt megfogadta, hogy nem fog szólni (a nagyanyánk állítúlag egy érzelmi zsarnok volt), másik ok meg hogy a nővérem igen makacs természetű. Én meg nem tudom mit tegyek? Amikor bemutatta a "párját" amilyen flegmán csak lehetett úgy viselkedtem vele, erre megkaptam, hogy ovis vaygok vagy mi? Már a horoszkójuknak is utánanéztem és vittem a nővéremhez, hogy "abszolút nem is illenek össze". Nem vesz komolyan, azt mondja fogalmam sincs mien a szerelem. Mintha nekem nem tetszene az egyik fiu, de nem tudnám miatta eldobni az eszemet!!!nekem meg annyira hiányzik az a sok jó beszélgetés, a viccelődés, most egyedül van a szobája, pityergek is titkon. Ez tudom megint gyerekes, de hiányzik.Ez meddig tart így lelkiekben?? Vki hasonló?
2010. febr. 18. 16:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
gondolom azért hozta azt a virágot, hogy anyu elájuljon hogy micsoda egy kulturált alak...hát ja,azért mosolygott is rendesen....na jó, asszem beszélni fogok a nővéremmel, de hogy kezdjek neki?? "Figyu , hiányzol, gyere haza gyakrabban?" vagy hogy?
2010. febr. 18. 16:28
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez most komoly???
2010. febr. 18. 16:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg szereted a nővéredet, akkor azt akarod, ami neki a legjobb, hogy boldog legyen a párjával.

Nem számít, hogy szerinted meg a horoszkóp szerint nem illenek össze, ha szerinte viszont igen. El kell fogadnod a helyzetet. Minél flegmább vagy a pasival, annál kevesebbet fogod látni a nővéredet.

Viszont ha neked is lesz barátod, tudtok négyesben programot csinálni. (Egyébként 3-asban is lehet, de akkor nem lehetsz ellenséges.)

Az természetes, hogy hiányzik.

2010. febr. 18. 16:38
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem kell szétszedni őket. Csak a nővérednek okoznál fájdalmat, ha szerelmes. Gondolom ezt nem akarod. Pláne,hogy lehet, meg is haragudna rád. Még nem voltál szerelmes, tehát nem tudod milyen. El kell fogadnod, hogy felnőttök, és nem maradtok örökké együttjátszó gyerekek. Persze a szeretet meg kell őriznetek, de már nem csak ketten lesztek. Férjhez mentek, gyereket szültök. Tehát más IS fontos lesz.

Ez van most a tesóddal. Más is fontos lett neki. Az meg, hogy megváltozott csak pár hónapig fog tartani. Ahogy múlik a lila köd, majd helyrerázódik. Egyébként te meg örülj annak, hogy egy normális pasija van, mert lehet, hogy legközelebb összeszed valami nőcsábász alkoholistát. Na akkor vissza fogod sírni ezt a srácot.

Nézelődj te is fiúk után egy kicsit. Vagy járj el többet a barátnőiddel. Találj magadnak programot, és akkor már nem is fog annyira hiányozni a nővéred.

2010. febr. 18. 16:41
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nemlehet h azrt vitte avirágot, mert tényleg kultúrált alak? Am meg ha pl. úgy kezdesz neki, a beszédednek, int ahogy leírtad, sztem nagyon is jól teszed. Tiszta, nylít, és egyenes. Majd megkérdezi h miért, meg mit gondolsz, el fog gondolkodni magán, és minden all right!;)

Jah, megint első voltam..:P

2010. febr. 18. 16:43
 16/25 anonim ***** válasza:
Mi baj a fiúval azon kívül, hogy a felnőtt nővéred nem csak veled van elfoglalva?
2010. febr. 18. 16:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
ha egyszer lesz barátod .. akit úgy igazán.. megérted majd
2010. febr. 18. 16:53
 18/25 A kérdező kommentje:
köszi hogy a legtöbben normális hangnemben szóltatok hozzá és nem oltottatok le jobban...:) igen, azt hiszem nekem is át kellene gondolnom 1-2 dolgot.....
2010. febr. 18. 16:55
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!:)

Hát Én a Te helyedben elmondanám Neki,hogy nagyon hiányzik Neked,és szeretnéd ha megint olyan lenne,mint a kapcsolata előtt. Mondd meg Neki,hogy elfogadod hogy van barátja,de akkor maradjon olyan,mint volt. Csináljatok ketten,vagy esetleg anyukáddal hármasban közös programokat. Kérdd meg,hogy legyen otthon többet,vagy beszéljetek telefonon,de semmiképpen ne akard szétválasztani Őket,mert akkor ne csodálkozz,ha a nővéred is úgy áll hozzád. Ilyen horoszkópos dologgal meg ne fáraszd!:)

Sok sikert!:)

2010. febr. 18. 16:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is anyukáddal szervezzetek egy csajos hétvégét

és aznap ott is aludhatna mint régen.

Ha jól érzitek magatokat legközelebb is szivesen fog vissza jönni.

De ne kritizáld a barátját mert igy csak eltávolodik töled.

2010. febr. 18. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!