Velem most mi lesz így?
Ha tényleg szereted a nővéredet, akkor azt akarod, ami neki a legjobb, hogy boldog legyen a párjával.
Nem számít, hogy szerinted meg a horoszkóp szerint nem illenek össze, ha szerinte viszont igen. El kell fogadnod a helyzetet. Minél flegmább vagy a pasival, annál kevesebbet fogod látni a nővéredet.
Viszont ha neked is lesz barátod, tudtok négyesben programot csinálni. (Egyébként 3-asban is lehet, de akkor nem lehetsz ellenséges.)
Az természetes, hogy hiányzik.
Neked nem kell szétszedni őket. Csak a nővérednek okoznál fájdalmat, ha szerelmes. Gondolom ezt nem akarod. Pláne,hogy lehet, meg is haragudna rád. Még nem voltál szerelmes, tehát nem tudod milyen. El kell fogadnod, hogy felnőttök, és nem maradtok örökké együttjátszó gyerekek. Persze a szeretet meg kell őriznetek, de már nem csak ketten lesztek. Férjhez mentek, gyereket szültök. Tehát más IS fontos lesz.
Ez van most a tesóddal. Más is fontos lett neki. Az meg, hogy megváltozott csak pár hónapig fog tartani. Ahogy múlik a lila köd, majd helyrerázódik. Egyébként te meg örülj annak, hogy egy normális pasija van, mert lehet, hogy legközelebb összeszed valami nőcsábász alkoholistát. Na akkor vissza fogod sírni ezt a srácot.
Nézelődj te is fiúk után egy kicsit. Vagy járj el többet a barátnőiddel. Találj magadnak programot, és akkor már nem is fog annyira hiányozni a nővéred.
Nemlehet h azrt vitte avirágot, mert tényleg kultúrált alak? Am meg ha pl. úgy kezdesz neki, a beszédednek, int ahogy leírtad, sztem nagyon is jól teszed. Tiszta, nylít, és egyenes. Majd megkérdezi h miért, meg mit gondolsz, el fog gondolkodni magán, és minden all right!;)
Jah, megint első voltam..:P
Szia!:)
Hát Én a Te helyedben elmondanám Neki,hogy nagyon hiányzik Neked,és szeretnéd ha megint olyan lenne,mint a kapcsolata előtt. Mondd meg Neki,hogy elfogadod hogy van barátja,de akkor maradjon olyan,mint volt. Csináljatok ketten,vagy esetleg anyukáddal hármasban közös programokat. Kérdd meg,hogy legyen otthon többet,vagy beszéljetek telefonon,de semmiképpen ne akard szétválasztani Őket,mert akkor ne csodálkozz,ha a nővéred is úgy áll hozzád. Ilyen horoszkópos dologgal meg ne fáraszd!:)
Sok sikert!:)
Szerintem is anyukáddal szervezzetek egy csajos hétvégét
és aznap ott is aludhatna mint régen.
Ha jól érzitek magatokat legközelebb is szivesen fog vissza jönni.
De ne kritizáld a barátját mert igy csak eltávolodik töled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!