Miért hagyja el magát sok ember egy kapcsolatban, házasságban egy idő után?
Hát figyelj...
A háztartást fent kell tartani, 8 óra munka után mosni,főzni,takarítani,vasalni,stb a gyerekkel foglalkozni(ha van)iskolába,óvodába vinni-hozni...ezek rengeteg időt és energiát elvesznek.
A másik dolog hogy egy sportos alakhoz nem elég a sport, ahhoz még normálisan is kell étkezni és nem mindenki engedheti meg magának hogy állandóan extra szűz olíva olajba vagy kókuszzsírban süsse meg a nem olcsó csirkemell filét.
3 lehetőség van:
1. Bejárónőt fogadni aki elvégzi a a házimunka nagy részét
(már ha erre van pénz)
2. A férfi keres olyan jól hogy a feleségnek nem kell dolgoznia így a házimunka mellet van ideje sportolni is.
3. Nyugdíjas szülők akik besegítenek a házimunkában.
---
a 3. még csak csak megvalósítható ha olyanok a szülők de az első kettőt már csak tehetősebb réteg.
És hidd el az elkényelmsedett pocakos férfiak semennyire nem szexibbek mint az "elkényelmesedett" nők.
Sajnos az emberek általánosítani akarnak és azt akarják a parjuktol elvarni ami a tv-ben van.
Hogy xy két hónappal a szülés után igy néz már ki.
Hogy xy mennyire lefogyott és tartja a súlyát.
Csak közben elfelejtik, hogy xy nem dolgozik napi 8 vagy 12 órát, mindenből meg tudja venni a legjobb és egészséges dolgokat és xy nem takarít mert van aki meg csinalja helyette és egész nap tud és van is pénze az edző terembe formálódni . Amugy valljuk be a mai világban egészségesen táplálkozni luxusnak számít.
"Igaz, nem általánosítani akartam, de egy pocakos pasi még mindig sexibb mint egy "pocakos" nő."
Szerintem akkor menj feleségül egy pocakos pasihoz.
Egy rocker lány
Én Pesten ezerszer több olyat látok, hogy egy teljesen vállalható, igényes kinézetű hölgy mászkál pocakos hapsival.
Amúgy, az én szüleim pl reggeltől estig dolgoznak, hétvégén meg örülnek hogy lyuk van a fenekükön, konkrétan nincs idejük mozogni. Sok felnőtt hasonlóan jár, evvan'..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!