Miért hagyja el magát sok ember egy kapcsolatban, házasságban egy idő után?
Aha, a női felek. A férfi felek meg véletlenül sem pocakosodnak, véletlenül sem dobják le magukat soha a tévé elé, ők mind aktívan sportolnak munka után. :D
Na menj már a hülyeségeiddel! :D
Hogy idővel már nem fordít az ember annyi időt a külsejére olyan okai lehetnek, mint pl. hogy belefárad a napi hajtásba, 8-12 óra kemény meló, utána házimunka, kerti munka, bevásárlás, megetetni az állatokat, a gyerekeket rendezni. De akkor diétázni kéne, de a családnak csülkös bableves kell, akkor külön főzni, valahova benyomni azt a kis tornát időben, de nem ártana időben lefeküdni sem, mert még így is úgy ébred az ember reggelente, mint a másnapos zombi.
Lehetetlennek nem mondom, hogy lehetetlen, de ezt hosszútávon nem mindenki bírja, sokaknak elegük lesz a feszített tempóból egy idő után testileg, lelkileg, a sok nyűgje-baja közt az utolsó helyen szerepel, hogy nehogy véletlenül is felszaladjon rá pár kiló, vagy hogy netán nem lesznek kilós karizmai.
Meg nem is mindenkinek elsőrendű szempont, hogy a párjának sportos teste legyen. Nekem pl. alapból a kicsit pocakosabb, nagydarab férfiak tetszenek, nem a kigyúrt fazonok.
Kb. ezeket az okokat tudom elképzelni.
Eligénytelenedni teljesen szerintem sem kellene, de nekem pl. nem kellene egy nárcisztikus társ az életemben.
mert az igényesség nem csak azon múlik hogy van rajtad plusz egy tizes.
fitnessz modellről akkor álmodozzon a férfi ha ő maga nem növeszt csöcsöket meg sörhasat.
tudod egy átlag nőnek ,édesanyának baromira nincs ideje azzal foglalkoznia ,hogy van egy kis narancsbőr a combján vagy egy kis hasat növesztett.Ja és energiája meg pénze se.egyébként én magam sem szeretem a kövér embereket .azt a dolgot én sem értem ,hogy valaki miért nem ad magára ,én falun nőttem fel és a hideg rázott mikor 27-30 éves feleségek zokniba papucsba melegítőbe felpattannak a kempingre és irány a falu.ugyanez fiatal férfiaktól akik a 60ftos kisfröccsött isszák melóscuccba az alkesz papákkal.
Én végiggondoltam ezt a kérdést a saját ismeretségi körömben, (amiből nyilván nem lehet messzemenő következtetést levonni), de én az esetek túlnyomó többségében fordítva látom ezt a házaspároknál: jellemzően a férfiak azok, akik eltunyultak, akikre nem kevés plusz kiló felcsúszott; van köztük, aki akkora melleket (is) növesztett, ami már bőven a női méretkategória, - csak neki nyilván nem áll olyan jól, - és nagyon sok nőtől hallom panaszként, hogy azon túl, hogy a párja már nem igazán akar tetszeni neki, azt sem igazán értékeli, hogy ő igyekszik csinos és ápolt maradni, a férjétől ritkán kap bármi pozitív visszajelzést a külsejére, (másoktól viszont igen), a gyengédség jelei, szeretgetés, ölelgetés pedig kb. akkorra korlátozódnak, ha a pasi éppen szexre vágyik, a spontán érzelemmegnyilvánítások közelítenek a zéróhoz, a kapcsolatuk pedig kezd elszürkülni, ellaposodni, mert a párjuk alig akar otthonról kimozdulni, inkább a TV vagy a gép előtt punnyad, stb.
Én nyilván a lemez másik oldalát hallom tőlük, mint amit te a férfiaktől, de nem hiszem, hogy olyan téren, amit leírtál, a nők jobban elhagynák, elhanyagolnák magukat, mint a férfiak.
Tudod kedves Kérdező, én heti 6 napon megyek edzőterembe, van hogy egyszer reggel(kardio)+ este egy súlyzós edzés. Namármost, ezt megtehetem, mivel egyetemre járok, szóval órák előtt kardio, futás haza, főzés (hogy a párom este meló+edzés után rögtön tudjon vacsizni), futás a terembe. Imádom ezt az életmódot, imádok edzeni, bár nálam a fitnessmodell kategória nem játszik, annál izmosabb is vagyok, meg szeretnék is lenni.
Reggeli kardio: 40perc, esti edzés 1,5 óra (lábnap 2). Plusz még a főzés legyen mondjuk másfél óra, közben mondjuk tudok takarítani, mert kicsi a lakás. Ez 3,5 óra a napomból, ehhez jön a napi 4óra utazás, (terem-suli-haza-terem-haza), az már 7,5 óra, meg mondjuk 6 óra a suliban, mert nem minden órámra járok be. Ez 13 óra a napból.
Tudod-e te anyagilag biztosítani a kedves feleségednek a takarítónőt, a bébiszittert, mert ugye a nagyi nem fog minden nap a gyerekre vigyázni, esetleg tudsz e havi x tízezret arra szánni, hogy mondjuk házhozszállítsák az egészséges diétás kaját? Mert akkor ugrálhatsz, addig meg ne legyenek ekkora elvárásaid, hogy a feleséged úgy nézzen ki, mint egy fitnessmodell.
Nyilván van a férfiak között is, aki elhagyja magát, de ha most a kérdezőnek a nőket van kedve kivesézni, hát nem bánom, akkor koncentráljunk rájuk.
Azt tudni kell, hogy a korral már könnyebben jönnek a pluszkilók, és azoknak a nőknek is éppúgy nehéz megtartani a súlyukat kb. 30 éves koruk után, akik netán nem élnek párkapcsolatban. Tehát ez a dolog nem a kapcsolat hosszával függ össze, hanem inkább az életkorral.
A terhességre fogni az elhízást szerintem is hiba. Mert pont a terhesség alatt kell (kéne) jobban figyelni az egészséges táplálkozásra, amelynek nem következménye a hízás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!