Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja el magát sok...

Miért hagyja el magát sok ember egy kapcsolatban, házasságban egy idő után?

Figyelt kérdés
Miután eltelt jó néhány év a házasságban, párkapcsolatban rendszerint a női felek elhagyják magukat, nem törődnek már annyira a megjelenésükkel. Elkényelmesednek. Miért nem lehet hozni az elkényelmesedés előtti formát? Valljuk be minden férfinak bejön ha a felesége vonzó, sportos, törődik a testével, még ha azt is mondja, hogy jó vagy így drágám.
2015. ápr. 2. 19:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Aha, a női felek. A férfi felek meg véletlenül sem pocakosodnak, véletlenül sem dobják le magukat soha a tévé elé, ők mind aktívan sportolnak munka után. :D

Na menj már a hülyeségeiddel! :D

Hogy idővel már nem fordít az ember annyi időt a külsejére olyan okai lehetnek, mint pl. hogy belefárad a napi hajtásba, 8-12 óra kemény meló, utána házimunka, kerti munka, bevásárlás, megetetni az állatokat, a gyerekeket rendezni. De akkor diétázni kéne, de a családnak csülkös bableves kell, akkor külön főzni, valahova benyomni azt a kis tornát időben, de nem ártana időben lefeküdni sem, mert még így is úgy ébred az ember reggelente, mint a másnapos zombi.

Lehetetlennek nem mondom, hogy lehetetlen, de ezt hosszútávon nem mindenki bírja, sokaknak elegük lesz a feszített tempóból egy idő után testileg, lelkileg, a sok nyűgje-baja közt az utolsó helyen szerepel, hogy nehogy véletlenül is felszaladjon rá pár kiló, vagy hogy netán nem lesznek kilós karizmai.

Meg nem is mindenkinek elsőrendű szempont, hogy a párjának sportos teste legyen. Nekem pl. alapból a kicsit pocakosabb, nagydarab férfiak tetszenek, nem a kigyúrt fazonok.

Kb. ezeket az okokat tudom elképzelni.

Eligénytelenedni teljesen szerintem sem kellene, de nekem pl. nem kellene egy nárcisztikus társ az életemben.

2015. ápr. 2. 20:40
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

mert az igényesség nem csak azon múlik hogy van rajtad plusz egy tizes.

fitnessz modellről akkor álmodozzon a férfi ha ő maga nem növeszt csöcsöket meg sörhasat.

tudod egy átlag nőnek ,édesanyának baromira nincs ideje azzal foglalkoznia ,hogy van egy kis narancsbőr a combján vagy egy kis hasat növesztett.Ja és energiája meg pénze se.egyébként én magam sem szeretem a kövér embereket .azt a dolgot én sem értem ,hogy valaki miért nem ad magára ,én falun nőttem fel és a hideg rázott mikor 27-30 éves feleségek zokniba papucsba melegítőbe felpattannak a kempingre és irány a falu.ugyanez fiatal férfiaktól akik a 60ftos kisfröccsött isszák melóscuccba az alkesz papákkal.

2015. ápr. 2. 21:04
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként azt mondom, nem csak a nők ilyenek, mindkét fél elkényelmesedik egy idő után. Persze, tetszeni is kell egymásnak, de 18 évesek sem maradunk örökké.
2015. ápr. 2. 21:12
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a férfi meg főzzön magára vagy keressen annyit hogy teljen házvezetőnőre, kozmetikumokra, wellnessre a trófeafeleségnek. Így igazságos.
2015. ápr. 2. 21:21
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a pocakos pasi sem szép látvány.. Egyébként a saját környezetemben és pont az ellenkezőjét látom. Anyám 4 gyerek után is vékony, sportos, nagyon csinos. Apám igénytelen lett és elhízott. Az ismerősök között is inkább ez a jellemző.
2015. ápr. 2. 21:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én végiggondoltam ezt a kérdést a saját ismeretségi körömben, (amiből nyilván nem lehet messzemenő következtetést levonni), de én az esetek túlnyomó többségében fordítva látom ezt a házaspároknál: jellemzően a férfiak azok, akik eltunyultak, akikre nem kevés plusz kiló felcsúszott; van köztük, aki akkora melleket (is) növesztett, ami már bőven a női méretkategória, - csak neki nyilván nem áll olyan jól, - és nagyon sok nőtől hallom panaszként, hogy azon túl, hogy a párja már nem igazán akar tetszeni neki, azt sem igazán értékeli, hogy ő igyekszik csinos és ápolt maradni, a férjétől ritkán kap bármi pozitív visszajelzést a külsejére, (másoktól viszont igen), a gyengédség jelei, szeretgetés, ölelgetés pedig kb. akkorra korlátozódnak, ha a pasi éppen szexre vágyik, a spontán érzelemmegnyilvánítások közelítenek a zéróhoz, a kapcsolatuk pedig kezd elszürkülni, ellaposodni, mert a párjuk alig akar otthonról kimozdulni, inkább a TV vagy a gép előtt punnyad, stb.

Én nyilván a lemez másik oldalát hallom tőlük, mint amit te a férfiaktől, de nem hiszem, hogy olyan téren, amit leírtál, a nők jobban elhagynák, elhanyagolnák magukat, mint a férfiak.

2015. ápr. 2. 21:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kedves Kérdező, én heti 6 napon megyek edzőterembe, van hogy egyszer reggel(kardio)+ este egy súlyzós edzés. Namármost, ezt megtehetem, mivel egyetemre járok, szóval órák előtt kardio, futás haza, főzés (hogy a párom este meló+edzés után rögtön tudjon vacsizni), futás a terembe. Imádom ezt az életmódot, imádok edzeni, bár nálam a fitnessmodell kategória nem játszik, annál izmosabb is vagyok, meg szeretnék is lenni.

Reggeli kardio: 40perc, esti edzés 1,5 óra (lábnap 2). Plusz még a főzés legyen mondjuk másfél óra, közben mondjuk tudok takarítani, mert kicsi a lakás. Ez 3,5 óra a napomból, ehhez jön a napi 4óra utazás, (terem-suli-haza-terem-haza), az már 7,5 óra, meg mondjuk 6 óra a suliban, mert nem minden órámra járok be. Ez 13 óra a napból.

Tudod-e te anyagilag biztosítani a kedves feleségednek a takarítónőt, a bébiszittert, mert ugye a nagyi nem fog minden nap a gyerekre vigyázni, esetleg tudsz e havi x tízezret arra szánni, hogy mondjuk házhozszállítsák az egészséges diétás kaját? Mert akkor ugrálhatsz, addig meg ne legyenek ekkora elvárásaid, hogy a feleséged úgy nézzen ki, mint egy fitnessmodell.

2015. ápr. 2. 21:50
 18/26 anonim ***** válasza:

Nyilván van a férfiak között is, aki elhagyja magát, de ha most a kérdezőnek a nőket van kedve kivesézni, hát nem bánom, akkor koncentráljunk rájuk.

Azt tudni kell, hogy a korral már könnyebben jönnek a pluszkilók, és azoknak a nőknek is éppúgy nehéz megtartani a súlyukat kb. 30 éves koruk után, akik netán nem élnek párkapcsolatban. Tehát ez a dolog nem a kapcsolat hosszával függ össze, hanem inkább az életkorral.

A terhességre fogni az elhízást szerintem is hiba. Mert pont a terhesség alatt kell (kéne) jobban figyelni az egészséges táplálkozásra, amelynek nem következménye a hízás.

2015. ápr. 2. 21:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
"Valljuk be minden férfinak bejön ha a felesége vonzó, sportos, törődik a testével, még ha azt is mondja, hogy jó vagy így drágám."->miért csak a nőktől várják el ezt a férfiak, fordítva nem így kell(ene) lennie?????
2015. ápr. 3. 00:00
 20/26 anonim ***** válasza:
A nőknek is bejönnek az izmos férfiak. Ez nem jelenti, hogy mindenkinek alanyi jogon jár egy szupermodell, aki viszont feltételek nélkül vonzódjon őhozzá...
2015. ápr. 3. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!