Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhízott nők! Kiábrándult...

Elhízott nők! Kiábrándult belőletek férjetek a plusz súly miatt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 15:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%

Én nem tekintem magam elhizottnak, annak ellenére, hogy 15 kilóval vagyok nehezebb, mint amikor összekerültünk, DE akkor majdnem 10 kilóval könnyebb voltam, mint kellene és most csak 5 kilóval vagyok az ideális felett.

A páromnak meg fontosabb vagyok lelkileg, mint az, hogy hány kiló vagyok. Egy kapcsolatnak nem a testsúly a lényege, és ha valaki ezért megcsalja a feleségét, az saját magát minösiti.

2010. febr. 19. 11:48
 22/27 anonim ***** válasza:
93%
Szültem, maradt rajtam 15 kg. Így is ugyanúgy kíván a férjem. Ugyanúgy.
2010. febr. 19. 14:03
 23/27 anonim ***** válasza:
41%
Azt figyeltem meg, hogy általában azok a nők nyugtatják magukat azzal, hogy nem számít a külső, akik elhíztak. Hát szerintem igenis számít. Azért mert férjnél vagyok/megnősültem még nem szabad elhagyni magam, vagy eligénytelenedni. Én 10 év után is akarok tetszeni a páromnak is, és magamnak is. És ha ehhez az kell, hogy fogyózzak, akkor fogyózok.
2010. febr. 19. 14:22
 24/27 anonim ***** válasza:
90%
ha tényleg szereti, gondolom megérti ha a feleségére a szülés miatt mentek fel a kilók, és majd leadja mikor tudja, de attól még maradhat igényes valaki, szóval attól h nagyobb darab lett, még nem kell elhanyagolnia megát.
2010. febr. 19. 16:34
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!

20 kilóval vagyok nehezebb mint szülés előtt. 176cm magas, 85kg. Nem folyok szét a hájtól, nem érzem magam csúnyának. Normálisan öltözöm, adok magamra. A párom ugyanúgy szeret, mint vékonyan. Most is megteszi a féltékeny kis megjegyzéseit, és a szex is ugyanolyan fantasztikus:) Szóval nem ábrándult ki!

2010. febr. 19. 23:09
 26/27 anonim ***** válasza:

74 kilósan ismert meg 7 évvel ezelőtt.

Azóta voltam 69 is (az jó volt), most 78 vagyok, 4 hónapja szültem.

Mikor erről beszélek vele, mindig arra jutunk, hogy kettőnk közül akit ez zavar, az én vagyok...

2010. febr. 23. 21:28
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Majdnem 5 évig voltam együtt az exemmel. A kapcsolatunk alatt híztam pár kilót, de nem zavarta...175/86 voltam, de utána lefogytam, amikor elhagyott az ex- egy 90 kilós nő miatt!!! :D

Én 2009 májusában jöttem össze a mostani Párommal. A neten ismerkedtünk meg. Az ismerősei között csak trendi, nádszálvékony csajok voltak, még meg is kérdeztem, mit akar egy ilyen mangalicától, mint én...175 cm magas vagyok és akkor voltam 73 kg, ami nem sok, de én oltári kövérnek láttam magam. Mégis én kellettem neki, nem a vékonyak. Azóta lementem diétával és mozgással 60 kilóra, és most már Ő kérlel, hogy ne fogyjak tovább, mert a melleim kezdenek eltűnni. :D

Iszonyat helyes a Párom, nem is értettem, miért én lettem a választottja. :D

26/L

2011. máj. 19. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!