Ekkora szégyen férfiként 100-110 ezer nettót keresni, ha a feleség/nő a dupláját keresi?
Országos Mentőszolgálatnál dolgozom, havi átlag 110.e ft-ért. Nekem ez az életem, mást nem szeretnék csinálni, szerintem ingyen is bejárnék, és még sokan mások bajtársaim közül dolgozni.
Az rosszúl esett a multkor, amikor a feleségem a fejemhez vágta, hogy keressek más munkát, mert ebből már nem telik tojásra is a szendvicsemre. Ő több, mint a kétszeresét keresi az enyémnél.
Nem érzem azt, hogy nekem kellene szégyellnem a keresetemet, szégyelje magát inkább az állam!
Nem az a szégyen, hanem az, ha ezt nem tudja a férfi kezelni. Nálunk is ez volt a felállás, engem nem zavart, mert úgy voltam vele, hogy amire kell, azt meg tudjuk venni. A volt férjem rinyált állandóan, hogy csak keveset keres, meg el fogom hagyni, stb, pedig szerintem nem éreztettem vele. Nekem nem a pénze adja az emberek értékét.
Viszont jó lett volna, hogy ha már mondjuk bent kell maradnom túlórázni, akkor ne egy olyan lakásba jöjjek haza amiben egy kib... tt nagy kupleráj van éltelmaradékkal a földön és széthajigált ruhákkal. A vége az lett, hogy az én pénzem a mi pénzünk lett és abból lett fizetve a kaja meg a számlák, az ő kevés fizetése az ő pénze, mert hát neki kell márkás cuccokra, a gyereknevelés női munka, a háztartás női munka. Így ragadt az én nyakamba minden, aztán amikor félrelépett akkor mondtam, hogy akinek kell az vigye. Semmit se tudtam már benne tisztelni, csak egy kolonccal lett kevesebb.
Szóval ha te besegítesz az otthoni munkákba, kiveszed a részed a közös feladatokból, ha majd lesz gyerek és takonykór miatt nem mehet suliba akkor te is bevállalod, hogy otthon maradj, vagyis a feleséged TÁRSA leszel, akkor semmi gond azzal, ha sokkal kevesebbet keresel.
ma 01:20
Nem tudom miből gondoltad,hogy én nem segítek a házimunkába.Én mindig rendet rakok magam után,mosogatok,porszivózok,felmosok,ha kell kiteregetem a ruhákat,de van hogy főzök,elmegyek boltba,ezen felül ha megkér bármire,akkor megcsinálom.A rend rakásért sem kell pl rámszolnia,tudom én magamtól is,hogy minek hol a helye.Szóval ne keverjél a volt férjeddel.Soha nem jön úgy haza,hogy kupi van a lakásba,olyan van,hogy pl nem tudok elmosogatni,mert nekem sem volt időm,de akkor megcsinálom késöbb,de kupiba,koszba soha nem jön haza,én kicsit késöbb megyek reggel,de soha nem hagyom magam után úgy a lakást mint egy szemétdomb.Minden reggel én vetem be pl az ágyat.
Nem azt mondtam, hogy te milyen vagy hiszen nem is ismerlek, hanem azt hogy ez csak akkor probléma HA ezt a férfi nem tudja kezelni és leírtam, milyen volt az én volt férjem.
Aztán meg azt írtam, hogy ha te besegítesz, akkor semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!