Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ekkora szégyen férfiként...

Ekkora szégyen férfiként 100-110 ezer nettót keresni, ha a feleség/nő a dupláját keresi?

Figyelt kérdés
Már több ilyen kérdést olvastam,ahol a kérdésben kiderült,hogy a férfi kevesebbet keres mint a nő,pl a férfi keres 100 ezret,a nő 200 ezret,az már ciki kategória,és a férfi kb egy luzernak számit?Akkor én is egy luzer vagyok,ha a feleségem 230 ezer nettot keres én pedig 110 ezer ft-ot?Már kezdem magam ez miatt rosszul érezni.
2015. ápr. 2. 15:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%

Az a szégyen, ha a fizetést a nemek alapján osztogatják!

Nehogy már azért keressen valaki többet vagy kevesebbet mert férfi vagy nő.

Lehet keresni másik munkahelyet, lehet tanulni is.

2015. ápr. 2. 15:40
 12/30 anonim ***** válasza:
26%

"hanem mert az átlagnettó alatt van jóval"

Lenne szíves definiálni, kedves okleveles statisztikus kollegina, hogy mit tetszik "átlagnettó" alatt érteni?

2015. ápr. 2. 15:41
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindenbe belenyugvás, mint "női erény"? Világosítsd már fel erről nagyanyámat is... :-)
2015. ápr. 2. 15:46
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

" az alázatosságot, a mindenbe belenyugvást, a tapintatosságot, a kizsákmányolhatóságot,"

WTF? Szerinted ilyenek a nők? Te hol élsz? :D

2015. ápr. 2. 15:49
 15/30 anonim ***** válasza:
42%
Bizonyos esetekben azért frusztráló és kapcsolat romboló is lehet. Én megértem a nő ismerősöm is, aki 45 éves és három éve él együtt a párjával. A lakás a nőé, rengeteget dolgoznak a párjával mindketten, de a nő kb. háromszor annyit keres. A férfi havi 50-60 ezerrel tud hozzájárulni a kiadásokhoz, lényegében a nő viszi a hátán a háztartást és minden egyebet anyagilag. Soha egy ajándék a férfitől, vagy meglepetés, mert nincs rá pénze. Kezdenek kiütközni a gondok és ebbe az eltérő anyagiak is jócskán közrejátszanak.
2015. ápr. 2. 15:57
 16/30 anonim ***** válasza:
81%

Miért lenne ez ciki? Én is a dupláját keresem a férjem fizetésének, de tudom, hogy én fele annyit sem dolgozom érte, mint ő, így büszkébb is vagyok rá ,amúgy meg nekem bármikor beüthet bármi, a vállalkozás ahol az emberektől függsz már csak ilyen.

Ha a feleségeddel így rendben van köztetek minden, akkor ne foglalkozz unatkozó háziasszonyok véleményével.

2015. ápr. 2. 15:59
 17/30 anonim ***** válasza:
46%

A KSH által kimutatott hazai átlagos nettó keresetet, nyilvánvalóan.

Igen, abban benne van a miniszter és a minimálbéres is. Az átlag az már csak ilyen.

2015. ápr. 2. 16:09
 18/30 anonim ***** válasza:
78%

#15:

Ott két probléma van. Az egyik az, hogy a férfi nem kevesebbet, hanem nagyon keveset keres.

A másik, pedig, mi az, hogy nem veszi ki a részét az otthoni teendőkben? Ez engem sokkal jobban zavarna, mint a kevesebb a keresete.

2015. ápr. 2. 16:15
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

egy normális kapcsolatban ahol őszintén szeretik egymást a társak, ott tuti nincs ezen vita. Ettől függetlenül hogy a párod keresi a többet, te is ugyanolyan ember vagy, ugyanannyit dolgozol stb... még az is előfordulhat hogy többet...

ahogy írta egy előttem lévő is, nem hiszem hogy az számít amit külön kerestek, hanem hogy kettőtöknek van x forintja egy hónapban.

Nehogy emiatt érezd magad rosszul. Az a lúzer aki a másikat leszólja hogy milyen ciki.

2015. ápr. 2. 20:14
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy lúzer emiatt. Egy házasság évtizedekre szól szerencsés esetben, és az alatt sokszor fordulhat a kocka. És ha nem, akkor sincs semmi gond, a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat az adott kapcsolatban.

Valaki itt írta, hogy imser olyant is, hogy a férj ment gyes-re, hát én több ilyen párt is ismerek, hogy részben vagy egészben a férj volt otthon. Mi ezzel a gond? Többek között a nővérem is csak fél évig volt otthon a szoptatás miatt, majd a sógorom, mivel így jöttek ki jobban anyagilag. Semmi gond nincs ezzel.

2015. ápr. 2. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!