Ekkora szégyen férfiként 100-110 ezer nettót keresni, ha a feleség/nő a dupláját keresi?
Az a szégyen, ha a fizetést a nemek alapján osztogatják!
Nehogy már azért keressen valaki többet vagy kevesebbet mert férfi vagy nő.
Lehet keresni másik munkahelyet, lehet tanulni is.
"hanem mert az átlagnettó alatt van jóval"
Lenne szíves definiálni, kedves okleveles statisztikus kollegina, hogy mit tetszik "átlagnettó" alatt érteni?
" az alázatosságot, a mindenbe belenyugvást, a tapintatosságot, a kizsákmányolhatóságot,"
WTF? Szerinted ilyenek a nők? Te hol élsz? :D
Miért lenne ez ciki? Én is a dupláját keresem a férjem fizetésének, de tudom, hogy én fele annyit sem dolgozom érte, mint ő, így büszkébb is vagyok rá ,amúgy meg nekem bármikor beüthet bármi, a vállalkozás ahol az emberektől függsz már csak ilyen.
Ha a feleségeddel így rendben van köztetek minden, akkor ne foglalkozz unatkozó háziasszonyok véleményével.
A KSH által kimutatott hazai átlagos nettó keresetet, nyilvánvalóan.
Igen, abban benne van a miniszter és a minimálbéres is. Az átlag az már csak ilyen.
#15:
Ott két probléma van. Az egyik az, hogy a férfi nem kevesebbet, hanem nagyon keveset keres.
A másik, pedig, mi az, hogy nem veszi ki a részét az otthoni teendőkben? Ez engem sokkal jobban zavarna, mint a kevesebb a keresete.
egy normális kapcsolatban ahol őszintén szeretik egymást a társak, ott tuti nincs ezen vita. Ettől függetlenül hogy a párod keresi a többet, te is ugyanolyan ember vagy, ugyanannyit dolgozol stb... még az is előfordulhat hogy többet...
ahogy írta egy előttem lévő is, nem hiszem hogy az számít amit külön kerestek, hanem hogy kettőtöknek van x forintja egy hónapban.
Nehogy emiatt érezd magad rosszul. Az a lúzer aki a másikat leszólja hogy milyen ciki.
Egyáltalán nem vagy lúzer emiatt. Egy házasság évtizedekre szól szerencsés esetben, és az alatt sokszor fordulhat a kocka. És ha nem, akkor sincs semmi gond, a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat az adott kapcsolatban.
Valaki itt írta, hogy imser olyant is, hogy a férj ment gyes-re, hát én több ilyen párt is ismerek, hogy részben vagy egészben a férj volt otthon. Mi ezzel a gond? Többek között a nővérem is csak fél évig volt otthon a szoptatás miatt, majd a sógorom, mivel így jöttek ki jobban anyagilag. Semmi gond nincs ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!