Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora ribilliót csapnának a...

Mekkora ribilliót csapnának a sógornőim, ha megkérném őket, hogy pár évig ne jöjjenek el hozzánk, vagy csak a gyerekeik nélkül jöjjenek?

Figyelt kérdés

Férjem nővérei. Az egyikük terhes lett, persze azonnal a másik is rákontrázott, így alig van pár hónap van a gyerekeik között. Ők mindketten igen kicsi panelban laknak, mi meg egy hatalmas házban, ezért igen sűrűn ugranak át hozzánk, akár úgy is, hogy a bátyjuk (férjem) még nincs otthon.

És itt jön a lényeg: gyűlölöm, amit ezek megengednek maguknak az én lakásomban. A bézs kanapén teszik tisztába a nyakig szaros gyereket, aztán leteszik őket a földre, azok meg mindent szétcsesznek, összefogdossák és nyalogatják az üvegasztalt, az állótükröt, mindent széthajigálnak, amit lehet az felborítanak, stb. Mire hazajön a férjem, úgy néz ki a ház, mint egy putri, minden szanaszét. Nem látom be, hogy miért kellene ezt tűrnöm? Átjönnek, egymással pofáznak, a két sorscsapás meg tönkreteszi a rendet, a tisztaságot, a nyugalmat, mindent... miután elmennek, akkor pakolhatok én a két nagysága után, persze tiszta idegesen, aztán emiatt végül a férjemmel vagyok ingerült, ami szintén szar ügy. Én bizony most meg fogom kérni őket, hogy ide többet ne jöjjenek, vigyék a gyerekeiket játszóházba, vagy nem érdekel, de nem fogom ezt a helyzetet tovább tűrni.

2015. ápr. 2. 14:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
*AKIKről - AKÁRKIKről
2015. ápr. 2. 18:20
 32/34 anonim ***** válasza:

Kérted már őket, hogy ne a kanapén pelenkázzanak? És szóltál már nekik, hogy légyszíves segítsetek elpakolni a gyerekek után, vagy csak magadban füstölsz.

Az a kérdés, (maguktól ezek szerint nem látják, hogy neked nyűg a két gyerek), említetted már nekik, hogy valamin változtassanak, vagy most hirtelen eléjük állsz, hogy akkor légy szíves ezek után ne gyertek.

Ha utóbbi áll fenn, akkor megértem, hogy megsértődnek, bár ribilliót csapni nem lenne joguk, hiszen a ti házatokról van szó, nem az övékről.

2015. ápr. 2. 19:02
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne tiltsd meg nekik először.

Mond meg a férjednek hogy ezt nem bírod és vagy elmondjátok nekik hogy nektek ez nem megy, vagy a férjed fog a gyerekek után pakolni.

Meg van a lehetősége választani és te nem csak kijelentesz valamit hanem választást biztosítasz.

2015. ápr. 2. 19:05
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom, nem szeretnél magatoknak gyereket egyáltalán. Pedig mire jó egy nagy ház gyerek nélkül? Mintha múzeumban élnél...

Mindenesetre a problémát a sógornőiddel kellene megbeszélni, nem a gyik közönségével. Nem derül ki, hogy akár egy szóval is említetted-e nekik, mi akaszt ki. Ha velük nem tudsz egyességre jutni, a férjeddel beszéld át a problémát, és találjatok ki együtt valamilyen megoldást.

2015. ápr. 5. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!