Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy adjam ezt a fiam tudtára?

Hogy adjam ezt a fiam tudtára?

Figyelt kérdés

Megőrülök a leendő menyemtől. Kinek a feladata megnevelni egy fiatal nőt, ha az anyja ezt nem tette meg?

Szerintem nem olyan nagy kérés, hogy legalább a wc-t tegye rendbe maga után, ha nálunk van. Miért ilyen neveletlen, igénytelen sok mai lány? De nekik nem lehet szólni! Ők felsőbbrendű lények!

Pedig csak nevetséges pojácák.

2015. márc. 31. 20:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
*akarlak... ** meny...
2015. márc. 31. 20:50
 12/19 anonim ***** válasza:
24%

menyed, vagy csak a fiad bnője? hány évesek? azért kérdem, mert ha fiatalabb, és csak bnő, még van esélyed...

nekem öcsém hozott haza egyszer egy csajt, aki a (hál isten...) becsomagolt használt tampont hagyta a kispolcon a wcnkben, arról nem beszélve, h bűzlött a ház. Az volt az egy szerencséje, h én mentem be utána és szóltam öcsémnek, mert ha anyám megy be, lehet kirakja a kiscsajt az ablakon (nem igen csípte) :) ja, és azután h öcsém kidobta, reggel ott volt még egy :D a vicc az egészben, h 20cm-vel lejjebb ott volt a kuka... szerencsére hamar pattant a csaj, de el tudom képzelni, hogy sok mai fiatal kislány ilyen, nincsenek megnevelve. Mondom ezt 'nagy öregként', 24 évesen...

2015. márc. 31. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Gondolom, a fiaddal vagy olyan viszonyban, meg ő is a menyével, hogyha megbeszéled vele, hogy nálatok ez ztéged zavar, akkor megmondja neki, hogy te Juci, legközelebb húzd le a WC-t, mert anyu házában vagy, és ő nem szereti, ha nincs lehúzva a WC.

Amúgy az is kérdés, hogy ez mindig így van, vagy csak 1x... néha akad olyan, hogy az ember elfelejti lehúzni.

2015. márc. 31. 21:14
 14/19 anonim ***** válasza:
23%
na, csak nem idetalált a meny, és lepontozott mindenkit?? :D
2015. márc. 31. 21:42
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

9-es vagyok, és kicsit meglepett, mennyi begyöpösödött hárpina van itt:D

Kezdem jobban átérezni az anyósos kérdéseket, és csak reménykedni tudok, hogy soha nem állok közétek a sorba:-(

2015. márc. 31. 21:43
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Csak meny vagyok még, anyós nem, de én megmondanám a fiamnak, hogy mi a baj, és megmondanám, hogy nekem mindegy, melyikük rakja rendbe, takarítja ki, de ha mégegyszer ilyet meglátok, akkor a lány karácsonyig nem jöhet. Aztán ők majd lemeccselik. És mivel következetes vagyok, a fiam tudná, hogy komolyan kell venni, amit mondtam. (persze ez nem eltiltás, csak ne ide jöjjenek rumlit csinálni). Nálunk mindenki maga után tesz rendet-tisztaságot.
2015. márc. 31. 21:58
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

Na de kedves kérdező! Engem baromira érdekelne, mi az a nagy igénytelenség KONKRÉTAN amit csinált?

Már csak azért, mert pl. nálunk soha nem volt divat lehajtani a WC ülőke tetejét. Leendő anyósoméknál viszont szokás. És persze én nem hajtottam le magam után (nyilván lehúztam), mert egyszerűen nincs meg a reflex-szerű mozdulat.

Szerencsére leendő anyósom nem egy idegbajos vén szipirtyó, aki elpanaszolja még a szomszédnak is, hanem egyszerűen megkért, ugyanmár hajtsam le légyszi, ők úgy szeretik. Igaz, ha náluk vagyunk mindig vissza kell lépnem, le van-e hajtva, de nem csinálnak belőle ügyet. Sőt vőlegényem apukája néha ugratni is szokott: "Na sikerült lehajtani, nem ám kimászik belőle valami?" És nevetünk egyet.

Amúgy lehet hogy valakinek ez is igénytelenség, viszont akkor nekem az összes családtagom kivétel nélkül igénytelen, mert se anyám, se nagyanyám, nagynéném, apámék, az ő anyukája, SENKI nem hjtja le a wc tetőt. De jobbat mondok: a párom sem. Holott ő úgy szocializálódott elvileg, hogy le kell.

Mit is akarok kihozni az egészből? JA! Tudom már. KOMMUNIKÁCIÓ!

A hé Julcsi légyszi húzd már le a wc-t legközelebb jobban, mert benne maradt a papír (pl) mondat sokkal gyorsabb, egyszerűbb és eredményesebb, mint GYIK-en sírni. Hidd el, ha megkéred, megcsinálja, ha hisztizel a háta mögött nem lesz megcsinálva plusz szánalmasnak tűnsz.

Ha te kérded, hogy az én generációm ilyen igénytelen-e én kérdem, hogy a tied meg ennyire élet- és kommunikációképtelen? Általánosítani könnyű, hisztizni könnyű, intelligensen problémát megoldani intelligencia hiányában borzalmasan nehéz.

2015. márc. 31. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Tegyél ki egy feliratot az ajtóra, hogy mikor kilép feltétlen észrevegye: A vécékefe használata ingyenes! Nálunk még nincs meny, de vannak feledékeny állandó lakosok, az ő esetükben bevált.
2015. márc. 31. 22:31
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
Én is azt gondolom, hogy neked nem kell nevelni, vagy a fiadnak szólj, hogy a lányka nem tartja rendben a WC-t, vagy ha a fiad nem akar, hát a lányzónak szólj kettesben először. Ha utána sem javul a helyzet, hát akkor nagyközönség előtt szólj neki, hátha észhez kap. Esetleg levenném a WC deszkát, mikor jön.
2015. ápr. 1. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!