Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Van valaki, aki...

Anyukák! Van valaki, aki "Szerelmem"-nek hívja a gyermekét? Van erre valami példa a magyar népdalokban, mondókákban, egyéb helyen? Szoktátok a száján megpuszilni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 10:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Én néha azt mondom neki: "te vagy a szerelem az életemben":) nem puszilom szájon.
2010. febr. 18. 12:30
 22/38 anonim ***** válasza:
67%

Hát én nagy különbséget látok szájra puszi, és a csók között. Aki ezt a kettőt összekeveri, és ebbe még a gyereket is belekeveri annak rossz a felfogása.

Attól, hogy néha a játékból kap egy szájra puszit, nem lesz aberrált és nem fog idegeneket puszilgatni. És itt a puszin van a hangsúly. Azt összekeverni a csókkal?! Lehet nem tudják itt egyen ketten a negatív hozzáállók közül mi a különbség a kettő között? Puszit az egyém is kap, és ad is.

Szerelmemnek nem szólítom, de ettől függetlenül nagyon szeretem

2010. febr. 18. 12:37
 23/38 anonim ***** válasza:
70%

Én tudtommal a két száj összeérintése a csók, szájjal bőrfelületet érinteni a puszi.

Bár: Júdás is "csókolt" De inkább a száj-száj érintést nevezzük csóknak.Persze van nyelves csók, meg cvikipuszi..

De ne csókold szájon a gyereket!

2010. febr. 18. 13:09
 24/38 anonim ***** válasza:
56%

:-D

En ott csokolom a 15 honapos fiam, ahol erem. Ekkora baromsagot. Gyereket barmikor barhol. Persze ha nagyobb lesz, biztos kikeri majd maganak, addig kihasznalom:-D

Szerelmemnek is szoktam szolitani, attol fuggetlenul, h nem o a szerelmem, hanem az apja. Az apjat is nevezem picimnek, annak ellenere, h 100 kg feletti emberke.

2010. febr. 18. 13:55
 25/38 anonim ***** válasza:
48%
Biztos voltam, hogy ezt is ki kell hozni belőle, hogy már a puszi is csók! Nem! A csók, két felnőtt ember dolga, és igen az nyelves! A puszi megy puszi. Ha nem csókolom szájon a férjem hanem megpuszilom a száján az tök más! És az márpedig puszi, és nem csók. Nem csókolóznék a gyerekkel ez egyértelmű, és nem értem, hogy egy szájrapuszit mit kell felfújni, és fujjogni, hogy én aztán a saját gyerekemet soha....., és mit képzel az aki meg meri puszilni a saját gyerekét. Nem lógok a gyerek száján egész nap, de ha bújós kedve van, és kér puszit akkor kap is. Ez a szeretet jele, ismétlem ettől nem lesz félrenevelve és nem lesz deviáns.
2010. febr. 18. 13:59
 26/38 anonim ***** válasza:
48%

13:55nek abszolut igazat adok.én is ott puszilom ahol érem,meg ahol hagyja.és én is szoktam szerelmemnek hivni.és az apja is.

van akinél elfogadott dolog ez,van akinél nem,de tiszteletben kellene tartani a másik a szokásait.

a szájra puszi a gyereknek egyáltalán nem csóknak minösül,mert ha én meg csókolom a férjem,az másmilyen.

2010. febr. 18. 14:00
 27/38 anonim ***** válasza:
48%

13-55

Tök így van. Én is addig akarom kihasználni amíg ő is igényli. Lesz amikor nem is kér majd belőlem. :)

13-59 voltam

2010. febr. 18. 14:02
 28/38 anonim ***** válasza:
58%

A 11:10-esnek, a 11:47-esnek, a 11:52-esnek és persze mindenkinek (csak onkrétan az én válaszomra reagáltak): Tisztázzunk valamit, én nem mondtam egy szóval sem, hogy a családi hiearchiában a gyerekeim az elsők én azt mondtam, hogy a szívemben ők az elsők ez egy fontos különbség. Ettől ők még nemlesznek kiskirályok, mert nem is engedem nekik, természetes és el is fogadják, hogy mi vagyunk a nagyok és vannak dolgok, amiket most még mi tudunk jobban és a kicsik, akiknek segítséget nyújtunk. Szerintem nem aberált dolog, hogy csak a mamának és nekem adnak szájrapuszit, egyszerűen csak így alakult. Mellesleg az apjukat mindennap látják a mamámat meg csak két három havonta, mert messze lakunk egymástól. Az apjukat nem azért nem csókolják szájon, mert nem akja az apa, csak egyszerűen nem így alakult ki köztük. Valamint szerintem is van különbség csók és csók között a nagyimat is azt mondom, hogy megcsókolom mégse dugom a nyelvem a szájába. ÉS a gyerek is különbséget tesz valamilyen szinten, ha csak egy puszit adok az apja szájára, akkor megkérdezi, hogy miért csak puszit kapott, ha hosszabb a puszi és egy finom csók lesz belőle, akkor pedig bejelenti az öccsének, hogy látod apa és anya hogy szeretik egymást. Szóval tudja ő már hogy mi micsoda atért mert sokan úgy gondolják, hogy nem tudnak különbséget tenni. Az meg hogy kap a szájára csókot nem úgy kell elképzelni, hogy állandóan csak oda adom, bár szerintem mini mum egyszer előfordul minden nap. És valóban kinövik a gyerekek ezt az időszakot hiszen az 5 éves egyre ritkábban igényli. És nem egyedüli anyuka vagyok az oviban sem, aki reggel így búcsúztatja a gyerekét. Egyébként így belegondolva az apjuk nem is nagyon csókolgatja őket csak ha megjön, még elfele menetben se. Ő nem az a fajta.

A 10:06 és 11:00-ás hozzászóló voltam.

2010. febr. 18. 14:30
 29/38 anonim ***** válasza:
61%
12:37.. akkor is sokkal másabb a szájra puszi, amikor majd a férjed ad majd puszit egy nőnek a szájára? hát én nem tudom..
2010. febr. 18. 15:33
 30/38 anonim ***** válasza:
82%
Jesszusom dehogy! Nekem a szerelmem a férjem és Őt szoktam szájon csókolni, nem a gyerekemet! A gyerekemet másképp imádom. Mindkettőt imádom, nem tudnék különbséget tenni a szeretet erőssége között, azonban a milyensége bizony különbözik!!!! És én biztos vagy abban, hogy ez így helyes!
2010. febr. 18. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!