Anyukák! Van valaki, aki "Szerelmem"-nek hívja a gyermekét? Van erre valami példa a magyar népdalokban, mondókákban, egyéb helyen? Szoktátok a száján megpuszilni?
Nem hívom őket úgy, még véletlenül sem. Nem akarom összezavarni, ez az egyik ok.
Nem csókolom őket szájon, sem nemi szerven, (kifejezetten károsnak tatom, aki olyat tesz)erre kínosan ügyelek is.
Néha főnökségnek hívom őket viccesen, de ezt sem viszem túlzásba.
(nehogy nagyon komolyan vegyék) :)
A gyerekeimet nem hívom szerelmemnek. "kicsimnek" szoktam őket szólítani. Ez sem sokkal normálisabb, mivel fiúk mind a négyen, 185-190 centi, 70-85 kilósak, én meg alig másfél méter, 50 kiló. Szoktak is röhögni.:DDD Szájon sem csókolom őket. Egyrészt mert soha nem tettem, másrészt fel sem érném.
Az apjuk a szerelmem, a szájrapuszi is neki jár.
Nincs gyerekem, de a kutyámat néha "Szerelmem!"-nek szólítom :)
Ha lenne gyerekem nem szólítanám így, ezt egymásnak mondják inkább a párok, nem a gyereknek. Szájra puszi se lenne nálunk, inkább arcra. Fiatal vagyok nem tartom magam maradinak én sem, de nálunk is mindig így volt és a legtöbb helyen arcra puszi van, nem szájra. Az is lehet ugyanolyan kedves és bensőséges, jó az.
Van egy pasi ismerősöm aki a 5-6 éves fiával szinte már csókolózik. Náluk szájra puszi van. Rosszul vagyok tőlük minden alkalommal... :DDD
ez a baj, hogy a legtöbb szülő a gyerekét tartja az elsőnek, mindenki más csak utána...
a másik véglet, amikor a gyerek le van téve standardre, ez általában második házasságnál fordul elő...
Egy gyerekhez két ember kell, tehát nem csak a Te életed értelme, hanem az apjáé is, nem?
Érdekes, hogy az apukák végképp nem szólítják így a gyereket, és nem is csókolják szájon... Ez ilyen női hülyeség... Szerintem.
Nem tarthatod elsőnek a szívedben a gyerekedet! akkor a szerelmed helyére lép, és ez nem egészséges neki. Főleg ha téged szájon csókol, az apját nem.
Szerelmünk csak egy van, gyerekünk meg akár hány lehet. Ne érts félre, nálunk is első a gyermek, igyekszünk megadni mindent, amire szüksége van. Pl. hogy tudja , hol a helye. Ő gyerek, nem szerető. Tudnia kell, hogy az apja helyére nem pályázhat.De nem is kell az apja terheit viselnie. Ő kicsi, ellátjuk a szükségleteit, szeretjük, de nem emeljük magunkkal egy sorba, mert nincs egy sorban Ő gyermek , mi felnőttek vagyunk. Ő a vérünk, de mi vagyunk egymás szerelmesei. A véremet nem csókolgatom szájon. A testvéremet, vagy az anyámat sem csókolom szájon.
Szerintem nagyon rossz az egy gyereknek, ha abban a hamis képben él, hogy ő a központ, ő a legelső. Nagyon nehéz ez a kiemelt szerep egy kicsinek. Jobb ha azt látja: a szüleim erősek, nagyok, szeretik egymást, és én vagyok a szemük fénye, megvédenek és ellátnak engem a kicsit, de szót kell fogadnom, hallgatnom kell rájuk mert erősebbek, nagyobbak, okosabbak nálam. Szerintem egy gyereknek ez a helyzet ad biztonságot. Nem érett még a vőlegény szerepére.Jobb, ha a szavak és a gyesztusok is a valóságot formázzák.
Nagyon rossz ötletnek tartom, amit fenn olvastam, hogy egy családban a szájra adott csókot csak a rokon nők gyakorolják(mama-anya-gyerekek) még apa sem. Valami nagyon hamis dolgot tanulnak ezek a gyerekek, a puszi semmi, de a viszony, amit kifejez? Nagyanyjukkal intimebb testi kapcsolatban vannak , mint az apjukkal???? És csak a nőkkel? Nem! Ez nem lesz így jó!Mármint, nekem az tetszene, ha senkinek nem adnának a szájára, de apával többet puszilkodjanak, mint a nagyanyjukkal!
meg kell magyarázni, hogy szájra csak a szerelmesek adnak, meg a menyasszony és a vőlegény!
Így nem tudják a szerelmet és a szeretetet megkülönböztetni. És hogy intim testi kapcsolat a szerelmesek közt lehet csak.Jobb azt időben megtanulni. Ki fogják nevetni őket az oviban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!