Vele szeretnéd leélni az életed, akivel most élsz?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 07:34
11/24 anonim válasza:
Igen! Ő volt az első, szeretném ha az utolsó is lenne!
12/24 anonim válasza:
Most úgy érzem igen, de lehet hogy ez majd változik.
13/24 anonim válasza:
Igen. És 24évesen talán már nem tűnik olyan nevetségesnek ezt mondani, mint 6-8 évvel ezelőtt :D
14/24 anonim válasza:
Határozottan igen. Lehet, hogy szentimentálisan hangzik, de Vele képzelem a fiatal és az idős koromat is. ("Míg a halál el nem választ.")
15/24 anonim válasza:
Igen, azért mentem hozzá feleségül.
16/24 anonim válasza:
Igen. Nemrég hozzá is mentem. Nem tudom mással elképzelni az életem. Én még soha senkit így nem szerettem.
17/24 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Nagyon jó ilyen sok lelkes választ olvasni.Azért még vannak rendes pasik.Én válaszom is igen!Akkor hajrá,sok boldogságot mindenkinek!
2010. febr. 18. 10:39
18/24 anonim válasza:
En sajnos nem valasszal kell,hogy szolgaljak!!:-(Nem igazan mukodik jol a kapcsolatunk,es sajnos 3ev,nagyon hosszu ido,amiota ismerem egyutt lakunk...vannak gondok!Sajnos nem tudom mi tevo legyek ,de ugy erzem ha ez veget er akkor mindenkeppen kell egy uj ferfi az eletemben,mert nagyon kapcsolat fuggo vagyok,nem tudok egyedul elnni,es nem is szeretek!
19/24 anonim válasza:
IGEN! de mostanaban sokat bosszant, es emiatt elbizonytalanodom...maskulonben Vele kepzelem el az eletemet...csak ne lenne ennyire onfeju es makacs...
20/24 anonim válasza:
Nem. Mivel kettesben élek a fiammal. Egész életemben azért nem szeretném, ha együtt laknánk, szép is lenne... Tehát nem egy fedél alatt, de lehetőleg jó közel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!