Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom és a haverja mellett...

A párom és a haverja mellett felesleges harmadiknak éreztem magam. Normális volt a viselkedése?

Figyelt kérdés

Az este folyamán, nagyon sokszor előfordult, hogy a haverja mondott valami bizalmasabb infót egy harmadik személyről, ami a páromnak nem tetszett(mivel én nem tudtam róla korábban), és annyit mondott rá, hogy "folytasd ha már elkezdted, de ezt nem kellett volna". Úgy éreztem magam, mint egy idegen akinek semmit nem lehet elmondani. Nem az lenne a normális, hogy én lennék az a személy, akivel mindent megoszt a párom?

Másrészről viszont az is bennem van, hogy csak nem akarta elárulni azokat a bizalmasabb infókat, mert fordított esetben neki is rosszul esne. De így ahogy előadta a dolgokat, akkor is nagyon rosszul esett. Ti hogyan reagáltátok volna ezt le?

2015. márc. 28. 14:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%

"Az én képzeletemben a párom a legjobb barátom is. Szerintem ez a normális, máshogy nincs értelme."

Majd rájössz hogy nem így van. Megvan a helye a párodnak, és a legjobb barátodnak. Ezek nem egyenlőek.

2015. márc. 28. 16:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Én meg azt kívánom, hogy ti tapasztaljátok meg, hogy ilyen létezik.
2015. márc. 28. 16:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt azért sokan olyan értetlenek, hogy az már fájdalmas. Mi is mondhatni egymás legjobb barátai is vagyunk a férjemmel, ettől még mindkettőnknek vannak más barátai is, tehát nemcsak mi létezünk és mi vagyunk a fontosak egymás számára.

Én nem találom problémának, ha a barátaink bizalmas dolgait bizalmasan is kezeljük.

Viszont ebben a konkrét esetben a férj reakciója tényleg lekezelő és bántó volt a feleség felé, nem így kellett volna lereagálni a helyzetet.

2015. márc. 28. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem létezik kérdező, mivel nálatok se így van.....hisz láthattad...
2015. márc. 28. 17:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De, létezik ilyen, csak van, akinek erről fingja nincs, de a kérdezőéknél tényleg nem ez a helyzet. :D
2015. márc. 28. 17:15
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk is így van. Mi a barátommal egymás legjobb barátai IS vagyunk,és ha kérdezünk másról, akkor akár még azt is elmondjuk, mert TUDJUK hogy a másik nem fog visszaélni vele. Mi a saját bizalmas ügyeinkket egymással beszéljük meg, és nem a legjobb baráttal. A legjobb barátnak max annyit mondunk hogy volt X dolog de megoldottuk.

Szerintem is bántó és lekezelő volt, mintha ki akart volna zárni téged, legalábbis ezt érezteti az a mondat. :S

2015. márc. 28. 18:41
 17/18 anonim ***** válasza:
nyugi én előttem meg más nyelven beszélnek amiből semmit nem értek, viszont azt igen, hogy nem egyszer rólam van szó(tökre ki lehet venni sokmindenből, és le is jön sokszor a lényeg is)
2015. márc. 28. 18:48
 18/18 anonim ***** válasza:

*utolsó vagyok

annyi teljesen egyértelmű, hogy a haverjai féltékenyek rám, nem szívesen látnak a párom oldalán, nekik niincsenek párjuk, és az is rosszul esik nekik, hogy világosan lejön rőlam, hogy egyikük sem kellene, ha csak egy férfi is lenne a földön, ez sokszor szül hidegháborút

2015. márc. 28. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!