Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromat és engem nagyon zavar...

Páromat és engem nagyon zavar a testvérének és a párjának a gyerekes viselkedése. Mivel bírhatnánk jobb viselkedésre őket?

Figyelt kérdés

Párom, testvére és a szüleik laknak egy lakásban. Én elég sokszor náluk vagyok, lassan 3 éve leszünk együtt a párommal, ami azt jelenti, hogy heti 4-5 napot vagyok náluk (de ez csak mostanság alakult így ki).

A probléma az, hogy a párom testvére nemrég felhozta az újdonsült barátját (20 és 21 évesek) és hát eléggé gyerekesen viselkednek. Gondolok itt visítozásra, rohangálásra stb, mindezt akár este 11-kor (hetente jön a barátja 1-2x át). Mikor szólunk, kapunk egy egyszerű választ, hogy oké. Sajnos látom az anyós fején, hogy ebből még balhé lesz, hiszen ő alapból engem is nehezen fogadott el, hogy ott vagyok, és "zavarom" őket, pedig én csöndes és tisztelettudó vagyok 100%-ban.

Szeretnénk ezt megelőzni a párommal, így gondolkodtunk, hogy le kéne ülni velük elbeszélgetni.

Mi mindig csöndben vagyunk, elvonulunk, tiszteletben tartjuk a másikat ha pl. pihenni szeretne, ezért elvárjuk ezt a testvérééktől is.

Bármilyen tippet, ötletet meghallgatnánk, hogy mit tehetnénk, amivel normális viselkedésre bírnánk őket.

2015. márc. 27. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Én anyukát nem értem, ha ennyire nyilvánvalóan zavarja mindenki jelenléte, akkor miért nem szól érte? Na mindegy is.

Te is megéred a pénzed, tudod jól hogy nem látnak szívesen, de szinte már odaköltöztél...

Senkinek semmi joga senkire rászólni, ha nem tetszenek a szabályok, lehet hazamenni...

2015. márc. 28. 00:42
 12/18 A kérdező kommentje:

Màr elnézést, de miért is érem meg a pénzem? Azért mert ők engedélyt adtak, hogy ott aludhassak heti 4-5x ha úgy van? Azért egy kicsit itt sokan elvannak tévedve! Azzal, hogy én ott vagyok, nem zavarom már(!) őket, ezért is írtam múltidőben. Amikor zavartam anno, nyilván kevesebbet voltam ott. De mostmàr ÉN teljesen megszokott ember lettem ott.

A kollektív lecsesz.ést ezért sem értettem soha, és most meg főleg nem vagyok hajlandó magamra venni.

Annak pedig üzenem, aki azt mondta, hogy idegen vagyok és zavarja a szülőket hogy nem rohangálhatnak egy szàl törölközőben:Simán megteszem én is, ők is. Az elején furcsa volt, ahogy múltak az évek, ez megszokottà vàlt.

2015. márc. 29. 17:17
 13/18 anonim ***** válasza:
És ha anyósod a másik párt is majd megszokja?
2015. márc. 30. 12:30
 14/18 A kérdező kommentje:

Arra nem igazán fog sor kerülni. Azóta még pár alkalommal leégette magát a srác, nagyon nem tud alkalmazkodni.

De már jobb köztünk minden, sikerült rendezni pár nézeteltérést. :)

2015. júl. 23. 09:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Jelentem, azóta se megszokott ember! Heti 1 alkalomnál többet nem igen van itt, aminek meg van az oka.
2016. ápr. 27. 10:05
 16/18 anonim ***** válasza:

te persze ott lehetsz évek óta 3-4 napot mert az biztos kur1ára nem zavarja az anyát

hogy ő etet meg fizeti a wc papirt a fenekedre

2016. ápr. 27. 20:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Képzeld el, nem, nem zavarja! :D
2016. aug. 9. 21:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Ingyenélőként neked semmi jogod belepofáznod semmibe.
2019. nov. 30. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!