Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van jelentősége annak hogy...

Van jelentősége annak hogy ugyanúgy becézitek a párotokat mint az előzőeket?

Figyelt kérdés

Nincs benne tapasztalatom mert egy párom volt, van már másfél éve. Nem ezen fogok féltékenykedni csak furán hangzik. Nem olyan rég tudtam meg hogy tényleg így becézett minden lányt aki bejött neki (törpi- pedig nem magas, és a legtöbb lány akivel járt se volt alacsony).

Szóval ez csak szerintem fura vagy teljesen normális?

2015. márc. 25. 22:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát engem ne hívjon úgy ahogy az exét. Nem akarok beállni a sorba. Én se úgy hívom ahogy az exem. Nem értette miért zavart, hogy szivemnek hív. Igen, 1: univerzális, 2: az exem is mindig szivemezett, nagyon rossz volt a kapcsolatom vele ezért nem akarom. Ezt hogy mondjam el a páromnak? Nem jött ki a számon soha így... Meg szerintem az exét is így hívta... Na meg neki adott beceneveket, nekem meg semmit. Néha az jutott eszembe, hogy azért nagyon odavolt, értem meg nem annyira. Ezt nem pont a becenév erősítgette bennem csak... de az is egy szinten.
2015. ápr. 9. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!