Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy biszexuális vagyok és járok egy lánnyal? 16/L
Figyelt kérdés
Nagyjából úgy 14 éves korom óta tudom,hogy biszexuális vagyok.Az elején csak azt hittem,hogy azért tetszenek nekem a nők is,mert szeretnék párra hasonlítani kinézetben,öltözködésben stb.Megismerkedtem egy lánnyal,akiről kiderült,hogy ugyancsak biszexuális.Már lassan fél éve vagyunk együtt és a szüleim úgy tudják,hogy ő a legjobb barátnőm.És mindemellett gyanakondak arra,hogy együtt vagyok valakivel,ezért bekamuztam nekik,hogy van barátom.Mégis most hogyan mondhatnám el nekik,hogy valóságból barátnőm van?Ráadásul a szüleim homofóbok.Néztem egy filmet anyámmal amiben két nő csókolózott és erre anyám azt mondta,hogy milyen gusztustalanok.Így mégis hogyan mondhatnám el nekik,hogy én is ilyen "gusztustalan" vagyok?2015. márc. 24. 18:56
22/22 anonim válasza:
Ha szereted akkor mutasd be nekik! Nekem mondjuk elég liberális a gondolgodásom és hajlamos vagyok mindenkiben csak a jót látni. Hidd el nem dől össze a világ attól, hogy te más vagy. Ezt nem kell szégyellni. Az a szülő aki erre üvöltéssel reagál egy barom, nem képes felfogni azt, hogy ez mit is takar igazából. A gyerekemet szeretem és elfogadom akármilyen legyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!