Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a szüleim még...

Normális, hogy a szüleim még mindig utálkoznak azzal a nővel, aki a menyük lesz?

Figyelt kérdés
Kapcsolatban vagyok egy éve egy nővel, aki anyám legjobb barátnője volt, amíg az rá nem startolt apámra, anyum nagyon megharagudott rá, megszakított vele minden kapcsolatot, ez több, mint 5 éve volt. Aztán újra felbukkant, összeismerkedett velem és egymásba szerettünk, én hozzá költöztem, babát vár tőlem (7. hónapban van). Sajnálom, ami 5 éve történt, de mindenki követhet el hibákat, ő is megbánta, szerintem nem normális ennyi ideig utálkozni, a mai napig utálják szüleim, még így is, hogy a menyük lesz, ha minden jól alakul. 20/F

2015. márc. 24. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem egy fiatal pasi sem normális aki össze jön egy hozzá öreg banyával.Hab a tortán terhes is.Én is utálnám,és bár a gyerek nem tehet róla de lehet azt sem tudnám szeretni mint unokát.
2015. márc. 24. 20:49
 22/29 anonim ***** válasza:
95%

Feleannyi génnel is beérte.

Valami nagyon nincs rendben az anyáddal való kapcsolatodban, ha anyád vetélytársát választod. Hogy most minek, az jó kérdés, átköltöztél hozzá, tehát elsősorban anyát váltottál.

Miért állsz most bosszút?

Nagyon elvakíthat a szerelem, benne vagy a helyzetben és a fától nem látod az erdőt, vagy simán buta vagy, hogy nem látod a helyzeted. Majd ha egyszer megvilágosodsz, akkor meg fogod érteni a szüleid (anyád) ellenérzéseit.

2015. márc. 24. 22:00
 23/29 anonim ***** válasza:
94%

ÓÓ, a te esetedre emlékszem, messze nem találkoztam még olyan kérdéssel, ahol a kérdező ennyire éjsötét lett volna, és ennyire nem látja be, hogy amit tesz, az undorító, valamint a kedves szerelme a legnagyobb görény a világon..

Te voltál az, ugye, akit a nő, miután lefektetett, odavonszolt a szüleid orra elé, hogy "No nem kaptam meg az idősebbet, úgyhogy megszereztem a bosszúból a gyereket?" Ha lenne türelmem bogarászni, előkeresném a kérdést.. A lényeg, a szüleid reakciója nem normális, mert már rég ki kellett volna tagadniuk téged.

2015. márc. 24. 22:46
 24/29 anonim ***** válasza:
6%
Éppenséggel normális,de neked már saját családod lesz,úgyhogy nem igazán számit a szüleid véleménye.
2015. márc. 25. 07:48
 25/29 anonim ***** válasza:
96%

Kutyából nem lesz szalonna. Többet nem csinál ilyet és sajnálja, aha... én meg a pápa vagyok. Ha valakinek van gyomra egy ilyen gusztustalan dologra, hogy a legjobb barátnője nem pasiját, hanem férjét akarja elszedni annak van egy olyan mentalitása, ami eleve meg van, változtatni nem tud rajta, max ideig, óráig ellenáll a kísértésnek, hogy megint felszínre törjön. Én is csináltam hülyeségeket tizenévesen, kamaszként, de nem ilyet és ismétlem tizenévesként, nem felnőtt 30-as éveiben járó nőként.

Egyébként teljesen normális a szüleid reakciója. De erre majd később jössz rá, ha véletlen az a gyerek lány lesz és 16-18 évesen az egyik legjobb már 40-es haveroddal állít haza, hogy apu ő a pasim.

Szép dolog, hogy 20 évesen már késznek érzed magad az apaságra, de akkor arra is készülj fel, hogy egy 41 éves nő, már nem olyan fitt, mint egy 20-as, tehát a gyerek körüli teendők jórésze a te nyakadba zuhan, most 3 évig (nem hiszem, hogy 1-2 év után a drága menyasszonyod visszamegy dolgozni) te tartod el őket, nem lesz buli és haverok, mert meló után szaladhatsz haza a gyereket gondozni, vagy veszekedés lesz és hiszti, hogy magára hagyod, nem segítesz, és ő fáradt. 5-10 év múlva pedig jön a menopauza az összes létező kellemetlen ingerlékenységre okot adó tünetével. És amíg a haverok még éppen csak az esküvőjükre készülnek, az első gyerekeküket várják vagy ovit keresnek annak a gyereknek, te a feleséged nyugdíjazásához szükséges papírokat rendezgeted.

2015. márc. 25. 07:50
 26/29 anonim ***** válasza:
69%

A nő 23 év múlva fog nyugdíjba menni(elvileg),amikor a kérdező már 43 éves lesz,ilyenkor az emberek rég túlvannak az esküvőjükön meg az első gyerekváráson :)Azt sem hinném,hogy mindent a sràcnak kéne majd csinàlnia,csak hozzà képest öreg a nő,egyébként még nem az.

Egyébként teljesen normális a szüleid

viselkedése,én is így éreznék a helyükben.Sosem fogják elfogadni a barátnődet,nekem az a fura,hogy nem is érted hogy miért van ez így...

2015. márc. 25. 08:27
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nézzük anyukád szemszögéből a dolgot:

- a "barátnőm" rácuppan a férjem farkára

- a (velem egykorú) "barátnőm" rácuppan a fiam farkára

- a "barátnőm" teherbe rakatja magát a fiammal, és még el is veteti magát

Hát én békés ember vagyok, de itt már megtölteném a Flóbert pisztoly...

2015. márc. 25. 11:00
 28/29 anonim ***** válasza:
36%
Ezért nem kezdek magyar sráccal...Lassan a nagyanyáitokkal fogtok járni.
2015. okt. 3. 09:43
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Kis fiu vagy kislany lesz a baba
2017. dec. 13. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!