Normális, hogy a szüleim még mindig utálkoznak azzal a nővel, aki a menyük lesz?
Feleannyi génnel is beérte.
Valami nagyon nincs rendben az anyáddal való kapcsolatodban, ha anyád vetélytársát választod. Hogy most minek, az jó kérdés, átköltöztél hozzá, tehát elsősorban anyát váltottál.
Miért állsz most bosszút?
Nagyon elvakíthat a szerelem, benne vagy a helyzetben és a fától nem látod az erdőt, vagy simán buta vagy, hogy nem látod a helyzeted. Majd ha egyszer megvilágosodsz, akkor meg fogod érteni a szüleid (anyád) ellenérzéseit.
ÓÓ, a te esetedre emlékszem, messze nem találkoztam még olyan kérdéssel, ahol a kérdező ennyire éjsötét lett volna, és ennyire nem látja be, hogy amit tesz, az undorító, valamint a kedves szerelme a legnagyobb görény a világon..
Te voltál az, ugye, akit a nő, miután lefektetett, odavonszolt a szüleid orra elé, hogy "No nem kaptam meg az idősebbet, úgyhogy megszereztem a bosszúból a gyereket?" Ha lenne türelmem bogarászni, előkeresném a kérdést.. A lényeg, a szüleid reakciója nem normális, mert már rég ki kellett volna tagadniuk téged.
Kutyából nem lesz szalonna. Többet nem csinál ilyet és sajnálja, aha... én meg a pápa vagyok. Ha valakinek van gyomra egy ilyen gusztustalan dologra, hogy a legjobb barátnője nem pasiját, hanem férjét akarja elszedni annak van egy olyan mentalitása, ami eleve meg van, változtatni nem tud rajta, max ideig, óráig ellenáll a kísértésnek, hogy megint felszínre törjön. Én is csináltam hülyeségeket tizenévesen, kamaszként, de nem ilyet és ismétlem tizenévesként, nem felnőtt 30-as éveiben járó nőként.
Egyébként teljesen normális a szüleid reakciója. De erre majd később jössz rá, ha véletlen az a gyerek lány lesz és 16-18 évesen az egyik legjobb már 40-es haveroddal állít haza, hogy apu ő a pasim.
Szép dolog, hogy 20 évesen már késznek érzed magad az apaságra, de akkor arra is készülj fel, hogy egy 41 éves nő, már nem olyan fitt, mint egy 20-as, tehát a gyerek körüli teendők jórésze a te nyakadba zuhan, most 3 évig (nem hiszem, hogy 1-2 év után a drága menyasszonyod visszamegy dolgozni) te tartod el őket, nem lesz buli és haverok, mert meló után szaladhatsz haza a gyereket gondozni, vagy veszekedés lesz és hiszti, hogy magára hagyod, nem segítesz, és ő fáradt. 5-10 év múlva pedig jön a menopauza az összes létező kellemetlen ingerlékenységre okot adó tünetével. És amíg a haverok még éppen csak az esküvőjükre készülnek, az első gyerekeküket várják vagy ovit keresnek annak a gyereknek, te a feleséged nyugdíjazásához szükséges papírokat rendezgeted.
A nő 23 év múlva fog nyugdíjba menni(elvileg),amikor a kérdező már 43 éves lesz,ilyenkor az emberek rég túlvannak az esküvőjükön meg az első gyerekváráson :)Azt sem hinném,hogy mindent a sràcnak kéne majd csinàlnia,csak hozzà képest öreg a nő,egyébként még nem az.
Egyébként teljesen normális a szüleid
viselkedése,én is így éreznék a helyükben.Sosem fogják elfogadni a barátnődet,nekem az a fura,hogy nem is érted hogy miért van ez így...
Akkor nézzük anyukád szemszögéből a dolgot:
- a "barátnőm" rácuppan a férjem farkára
- a (velem egykorú) "barátnőm" rácuppan a fiam farkára
- a "barátnőm" teherbe rakatja magát a fiammal, és még el is veteti magát
Hát én békés ember vagyok, de itt már megtölteném a Flóbert pisztoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!