Normális, hogy a szüleim még mindig utálkoznak azzal a nővel, aki a menyük lesz?
4-es vagyok.
Tényleg nem érdemes könyvet írnom, mikor ilyen sztorikra lehet bukkanni a GYK-n:-)
Ha tényleg így van (kicsit sokkolódtam, még mindig nehezen hiszem el), akkor megértem anyádat. Itt van egy nő, aki először a férjét akarja elszedni, aztán 5 évvel később gyereket csináltat a feleannyi idős fiával...Mégis, minek kéne örülnie? Tudom, hogy a menyasszonyod, biztosan szereted, nem akarlak megsérteni, de szerintem ez nem volt jó húzás. Nem a szüleid, hanem saját magad miatt. Milyen morális érzékkel bír egy ilyen nő, aki a legjobb barátnője férjére mászik rá? Akinek semmi nem számít, csak vegyék feleségül és legyen gyereke, akár egy nála 21 évvel fiatalabb sráctól? Mégis, milyen jövőt képzelsz el magadnak egy ilyen nő mellett?
Ahhha, persze. Jot szorakoztam, okosan kitalalt sztori.
(Aki egy kicsit is szereti a szuleit, az nem fogja oket igy hatba tamadni. 20 evesen meg, rohadtul nem hiszem el, hogy kepes vagy egy 40 eves novel osszeszurni a levet,majd meg teherbe is ejteni-nonszensz.)
Nem kitaláltam. Ha nem hiszed el, akkor meg válaszolni se kell.
Én írtam, hogy én is sajnálom, ami sok éve történt, ha az én páromra nyomulna rá a legjobb barátom, én is megszakítanám vele a kapcsolatot és nem bocsátanám meg neki. De én csak azt nem értem, legalább a veszekedést, ellenségeskedést mért nem tudja abbahagyni anyám. Nem kell szeretnie a leendő menyét, de legalább fogadja el, hogy én szeretem. Főleg úgy, hogy ő már többször elnézést kért tőle, nekem is mondta már nagyon sokszor, hogy rettentően sajnálja, az csak egy rossz húzás volt, nem tudott magán uralkodni, soha nem fog ilyet tenni többet. Én meg tudtam neki bocsátani.
Az meg, hogy ennyivel idősebb nővel vagyok együtt, az az én döntésem volt, azt mondták nekem ismerősök, hogy ritkán előfordul ilyen nagy korkülönbséggel is kapcsolat, ne zavartassam magam emiatt. A gyereket meg mindketten akartuk, megbeszéltük, mert neki már nem sokáig lehet gyereke és nagyon szeretett volna egyet és én se vagyok ellene, hogy apa legyek.
Ez a no, ha eleri a celjat akkor most neked a szuleid nem lennenek egyutt, es lehet, hogy most a feltesodat nevelgetne a nocid. Neked ez nem abszurd?
Raadasul te magad sem bocsatanal meg egy ilyet, akkor ezt anyadtol miert varod el? Szanalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!