Milyen bántó üzenet szöveget tudtok?
Figyelt kérdés
Tegnap az egyik családtagom nagyon megbántott és szeretnék visszavágni.valami körülírt dolog kellene pl idézet szerű.2010. febr. 17. 11:11
21/26 anonim válasza:
Én egyszer mentem egy bizonyos szint alá,és tudod,utána még én voltam a rossz,és a ,,disznó" tényleg élvezte.Szóval nem éri meg az ő intelligenciájukhoz alkalmazkodni,ahogy már előttem írták.Hadd éljenek csak abban a boldog tudatban,hogy ők tökéletesek,ügyesek,és okosak,különben is,a szellemi fogyatékosok úgyis a pártjukon fognak állni,és majd mindig TE leszel a család fekete báránya,mer ha egyszer is visszavágsz,akkor 25-en fognak a torkodnak ugrani.Magyarul még foglalkozni sem éri meg ezzel az egésszel.
22/26 anonim válasza:
Ha te most idegenektől akarsz üzenetet kérni, amit majd arc nélkül küldesz el, akkor ne csodálkozz,hogy így viselkednek veled.. Mindennek oka van.. szerintem megérdemled.
23/26 anonim válasza:
hasonló helyzet csak én még kicsi vagyok (13/L) én lementem kutyába..bolhás lettem de legalább megmutattam h. nem vagyok fából...(csak leírom h. mindenki megértse): 4 éve b*szogatnak az osztálytársaim(fiúk) és ebböl elegem lett. a legközelebbi beszólásánál odamentem hozzá és leb*sztam neki egy extra méretű pofont és ugyanúgy visszavágtam sértésekkel :D fojtatják denem annyira és mostmár csak röhögni tok rajtuk xD.
24/26 anonim válasza:
Annak nyilván semmi oka nincs,hogy ő ennyire kiakadt!Ne legyünk már szemellenzősek...Lehet,hogy megérdemelnék,de nem éri meg,hidd el!
25/26 anonim válasza:
Amúgy meg undorítóak,az ilyen ,,megérdemled,hogy így bánnak Veled" dumák,mindenki eljátssza az okosat,nyilván itt egyesek nagyon tudják,mi zajlik a háttérben.Amúgy meg némelyik ember igenis megérdemelné,hogy elküldjék néha az édesanyjába,aztán majd megtanulna visszavenni a nagy arcából.Csak az a baj,nem éri meg ezt csinálni,mert akkor megint Te leszel a szemét.
26/26 A kérdező kommentje:
Az utolsónak külön köszi!! Megértetted a lényeget!! köszönöm
2010. febr. 23. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!