Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen bántó üzenet szöveget...

Milyen bántó üzenet szöveget tudtok?

Figyelt kérdés
Tegnap az egyik családtagom nagyon megbántott és szeretnék visszavágni.valami körülírt dolog kellene pl idézet szerű.
2010. febr. 17. 11:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
egy picit konkrétizálhatnád. így nehéz
2010. febr. 17. 11:17
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Ez az, süllyedj le az ő szintjére, így kell ezt. Nem lenne egyszerűbb kulturált hangnemben megmondani neki, hogy megbántott és rosszul esett neked?
2010. febr. 17. 11:19
 3/26 A kérdező kommentje:
A férjem 2 testvére és sőgornőm kétszínű. Szemünkbe szép és jó minden hátunk mögött meg mindenki szidja a másikat. Ezt én 7 év után a szemükbe vágtam és annyit mondtam inkább ne is beszélgessünk ha csak köpködni lehet azt aki nincs ott.most én vagyok a fekete bárány.
2010. febr. 17. 11:21
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Te tudod hogymivel bántottak meg,de mi találjuk ki mivel vágj visza?Még ehhez is segítség kell?:P
2010. febr. 17. 11:22
 5/26 anonim ***** válasza:
95%

Erről eszembe jut egy vicc:

Cirkusz érkezik a faluba. A bohóc minden este kihív egy önként jelentkezőt a porondra és megkérdezi:

- Mondja kend, maga a szamár eleje?

- Nem.

- Akkor maga a szamár hátulja?

- Nem.

- Netán maga a szamár közepe?

- Nem.

- Akkor kend maga a szamár!

Így megy ez minden este. Teljes a falu szégyene. Végül elhatározzák, hogy ez így nem mehet tovább, szólni kell Józsi bácsinak, a tréfák és frappáns visszavágások nagymesterének, csak ő mentheti meg a falu becsületét.

Eljön az utolsó előadás. A bohóc kihívja a porondra Józsi bácsit, a tréfák és frappáns visszavágások nagymesterét.

- Józsi bácsi, a tréfák és frappáns visszavágások nagymestere, maga a szamár eleje?

- Nem.

- Akkor Józsi bácsi, a tréfák és frappáns visszavágások nagymestere, maga a szamár hátulja?

- Nem.

- Akkor netán Józsi bácsi, a tréfák és frappáns visszavágások nagymestere, maga a szamár kozepe?

- Nem.

- Akkor hát Józsi bácsi, a tréfák és frappáns visszavágások nagymestere, maga a szamár.

- Hm... Tudod mit Bohóc! A k*rva anyádat!

2010. febr. 17. 11:22
 6/26 anonim ***** válasza:
22%

Te abortuszmaradvány...

Te kis genetikai hulladék....

2010. febr. 17. 11:25
 7/26 anonim ***** válasza:
34%
anyád szüljön sünt!
2010. febr. 17. 11:26
 8/26 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmire gondoltam: Az ember nem váloghatja meg a családtagjait,sajnos ez rám is vonatkozik.

Vagy valami hasonló.

2010. febr. 17. 11:28
 9/26 anonim ***** válasza:
27%

Hogy a helyszínelő rendőr rajzolna téged körbe az aszfalton.

Hogy a boncmester látna beléd.

2010. febr. 17. 11:33
 10/26 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, az én családomnál nem nagyon van rosszindulatúbb, érdeklesőbb, kétszínűbb (a tágabb értelemben vett családot értsd, szóval nagynénik-nagybácsik-unokatesók-nagyszülők... stb.), és én nem foglalkozom velük, nem beszélek velük, nem keresem őket. Nem óhajtok lesüllyedni az ő szintjükre, mert nem akarok olyanná válni, mint amilyenek ők. Szóval ha nem akarsz kiszállni a mókuskerékből, sértegesd csak, és vidd tovább ezt a "szép magyar szokást", én nem járulok ehhez hozzá.
2010. febr. 17. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!