Az Üzenet a palackban című filmben van az a levél amit a férfinek ír a halott feleség, nem tudná valaki a szöveget vhonnan belinkelni?
"Minden hajónak és minden kikötőnek! A családomnak, a barátaimnak,és minden ismeretleneknek! Íme egy üzenet és egy fohász.
Az üzenet: az utazásaim során nagy igazságra jöttem rá.Mindenki keres de kevesen találják meg: Azt a valakit...akit életem végéig szeretni fogok. Aki hozzám hasonlóan ismeri a Külső Zátonysort és az Atlanti-óceán varázsát. Aki egyszerű kincsektől gazdag, saját erejéből tanult és boldogult.Kikötő, melyben örökre otthon vagyok.
Se szél, se semmi baj még egy kis halál se rombolhatja le ezt a házat.
És a fohász: Bár mindenkinek része lehetne ilyen szerelemben, hogy meggyógyulhasson! Ha fohászom meghallgatásra talál,nem lesz többé bűntudat...se megbánás. És harag se lesz többé.
Kérlek, Istenem!
Ámen."
Egészen pontosan, így hangzik:
"Minden hajónak, és minden kikötőnek! Családomnak, barátaimnak, és minden ismeretlennek.....Ez egy üzenet, és egy fohász. Az üzenet:Utazásaim során nagy igazságra jöttem rá. Megtaláltam azt, amit mindenki keres, de kevesen találnak meg.Azt a valakit, akit életem végéig szeretni fogok. Aki, akárcsak én, ismeri a külső zátonysor, és az Atlanti óceán varázsát.Aki egyszerű kincsekkel gazdag, saját erejéből tanult, és boldogult.Kikötő, melyben örökké otthonra lelek.Se szél, se baj, még egy kis halál sem rombolhatja le ezt a házat.
És a fohász:Bárcsak mindenkinek része lehetne ilyen szerelemben!!!! Hogy meggyógyítsa...
Ha fohászom meghallgattatik, nem lesz többé bűntudat, sem megbánás..És harag sem lesz többé.
Kérlek Istenem..... Ámen.
(Üzenet a palackban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!