Mi lehet a cime annak a filmnek, amelyikben egy szerelmes level elvesztodik?
Valaki megkapja a levelet, majd tobben lemasoljak es elkuldik kedveseiknek vagy egy altaluk kedvelt szemelynek alairatlanul. Mindenkit elbuvol a csodalatosan megirt szerelmes level, majd a vegen kiderul, hogy az eredeti szerelmes levelet egy lezbikus kuldte kedvesenek.
A film amerikai es nagyon regota lattam utoljara. Emlekszem nagyon tetszett a level meg a hegedu zeneje ami a levelek elolvasasat kiserte.
Nagyon reg lattam...kabe 10 eve.
Ha jol emlekszem a level ugy kezdodott hogy "Do you know how much I love you?", meg azt is magaba foglalta, hogy "rad gondolok mikor megpucolok egy narancsot".
Nagyon szeretnem ha megnezhetnem ujra ezt a filmet es ha veletlenul valaki emlekszik a cimere vagy ismeri egy benne megjelent szinesz nevet, megkerem szepen irjon.
Elore koszonom.
Az altalad bemasolt linekt nem tudom megnyitni, ha be is masolom a keresobe.
A you tube-on megkerestem a filmet a The love letter cimmel es erdekes modon most megtalaltam. :)
A multkor mielott feltettem volna a kerdest sehogy sem kerult elo...
Koszonom a segitseged! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!