Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen bántó üzenet szöveget...

Milyen bántó üzenet szöveget tudtok?

Figyelt kérdés
Tegnap az egyik családtagom nagyon megbántott és szeretnék visszavágni.valami körülírt dolog kellene pl idézet szerű.
2010. febr. 17. 11:11
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%
Sose birkózz disznóval. Mert ha megteszed, mindketten mocskosak lesztek. De a disznó élvezni is fogja.-remelem erted..
2010. febr. 17. 11:40
 12/26 anonim ***** válasza:
52%
Mit szóltok bele, az ő élete. Ha kell naki a bántó üzenet, hát akkor küldjétek.Amíg nem az én családom, addig mit érdekel. Annak mondja, akinek akarja.:-)
2010. febr. 17. 11:43
 13/26 anonim ***** válasza:
70%
Én sem vagyok jóban a sógornőmmel, vesztünk is már össze, de soha nem mondanék neki ilyeneket. Intelligensen is lehet veszekedni valakivel, és jól kiosztani. Nekem sikerült. Majd felrobbant a méregtől. Tehát mocskolódás nélkül is elértem a célom. Másrészt a férjemnek csak a testvére, akármilyen hülye is, tehát ezért sem mondanék rá ilyeneket.
2010. febr. 17. 11:43
 14/26 anonim válasza:
46%
en marpedig olyan ember vagyok,h nem szarom le magasrol az embertarsaimat!!nagyon fejlett civilizacio az,amelyben az emberek nem torodnek egymassal..csak szitkozodnak..a legkonnyebb visszavagni,megbantani a masikat..
2010. febr. 17. 11:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Tanultam egy nagyon tanulságos közmondást egy ismerőstől:

"Ha lemész kutyába, bolhás leszel!"

2010. febr. 17. 11:53
 16/26 anonim ***** válasza:
52%
Óvodás vagy?
2010. febr. 17. 12:05
 17/26 A kérdező kommentje:
na szóval! kvára nem vagyok óvodás,meg egyáltalán nem akarok lesüllyedni az ő szintjükre,csak az ember 7 év után besokall,és az a baj,hogy ha csak hallgatom a beszélgetésüket utána napokig őrlöm magam,hogy milyen gerinctelen sz.rházi emberek. nem tehetek róla ilyen vagyok.
2010. febr. 17. 12:09
 18/26 anonim ***** válasza:
Miért kell őket hallgatnod? Együtt éltek?
2010. febr. 17. 12:35
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne kuldjel uzenetet, hanem amikor egyutt vagytok, akkor mondd meg nekik amit gondolsz! Mindig csak oszinten! Valtsal oszintere, es ha epp valakit szidnak, valakirol pletykalnak, mondd meg hogy teged ez nem erdekel, es te nem fogsz mas hata mogott beszelni! Valtsanak temat vagy pedig ne tartsd veluk a kapcsolatot, mert az egyszerubb. Az uzenet nem jo, mert kinevetnek szerintem.
2010. febr. 17. 13:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a saját családom és a férjem családja is ugyanolyan, mint a tied, szóval tapasztalatból írok. Az ilyen "emberek"-nek hiába üzengetsz, meg célozgatsz. Azzal sem érsz semmit, ha szemtől szembe megmondod nekik a véleményed (gondolom erre már Te is rájöttél). Az ilyen "ember" egy büdös szót nem fog megérteni belőle, akármilyen (számodra, számunkra, normális ember számára) frappáns idézetet is találsz. Szerinted miért lettek ilyenek? Mert annyira intelligensek? Nyilván, hogy primitív, buta, csököttagyú emberek. De az a helyzet, hogy nem tehetnek róla, mint ahogy egy vak sem tehet róla, hogy nem lát. Egyszerűen visszamaradottak a szellemi képességeik, érzelmi fogyatékosok, alacsony az intelligenciájuk, stb. Nem tudsz velük mit tenni. Egy vaknak sem tudod elmagyarázni, milyen a sárga szín, az ilyen embernek sem fogod tudni elmagyarázni, mi az empátia, tolerancia vagy egy normális család. Tudod honnan lehet felismerni az ilyen embereket kapásból? Hogy tökéletesnek tartják magukat. Minél hülyébb valaki, annál tökéletesebbnek tartja magát. Egy ilyen agyhalott soha, de soha nem fogja felfogni, megérteni, elfogadni, hogy ŐŐŐ nem tökéletes! Mondhatsz bármit... még gondolkodni is időpazarlás rajta... Fölösleges disznóval birkózni, jól mondta egy előttem szóló. Te rosszul érzed magad tőle, ő meg élvezi.

Egy valamit tehetsz: elkerülöd őket. Felülemelkedsz. Úgy gondolsz rájuk, mint egy olyan speciális háziállatra, aki valamilyen különös oknál fogva fizikailag hasonlít a gondolkodó, érző, intelligens emberre. Mert végülis, ha jobban belegondolsz, miért idegesít ez a helyzet téged? Azért, mert érdekel a véleményük, nem? Hát szerintem ne érdekeljen. Az érdekelne, hogy mit gondol rólad egy gondolkodásra képtelen háziállat, mondjuk egy aranyhal? Ugye, hogy nem?

Ha a férjed családja, nem vagy köteles odamenni (akkor sem, ha a saját családod). Ha egy házban laksz velük, költözz el. Mi az összes ilyen rokonnal megszakítottuk a kapcsolatot. Bár ez elsőre nem tűnik szép dolognak, de aki volt már ilyen helyzetben, az tudja, hogy egyszerűen nincs más megoldás. Tudom, hogy nehéz túltenni magad ezeken a dolgokon. Én is sokat idegeskedtem hasonló ügyeken. Aztán rájöttem, hogy azzal, hogy magamat idegesítem rajtuk, csak nekik teszek szívességet, mert az ilyen ember egy gondolatot, egy elpusztított idegsejtet sem érdemel meg. A rokonaidat nem válogathatod meg, viszont a barátaidat igen. Én azt javaslom, hogy vedd körül magad értékes emberekkel (barátokkal), és fókuszálj rájuk. Akkor már nem fog többé érdekelni, hogy hülye rokonaid vannak. Nálam legalábbis bevált ez a módszer.

2010. febr. 17. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!