Szerintetek ki a nemnormális? (lásd bővebben)
Anyám szerint klinikai eset vagyok, mert minden nap egyszer 15-25 percig porszívózok. Nem mellékes megemlítenem, hogy van két macskám, akiknek állandóan hullik a szőrük mivel ki-bejárósak. Aztán van egy apám aki úgy eszik mint egy disznó naponta 5x tányér nélkül, az asztalon eszi a kenyeret stb. Aztán a kocsikiállót vastagon felhamuzza így havazáskor, mivel kazánnal fűtűnt. Na ne tudjátok, meg, hogy milyen mocsok van utána, pláne amikor olvad. Aztán ez jön be a lakásba a cipőkön kereszül. És akkor anyám szerint én vagyok a pszichiátriai eset és ezért képes üvöltözni velem, amikor önszántamból takarítok. Sőt már az üvöltözés közben mondta, hogy ha kifizetem az áramot akkor porszívózhatok, mert emiatt drága a villanyszámla (apám szerint) Ha nem takarítok neki úgy is jó, mivel nem érdekli lehet mocsok. Én viszont megőrülök a kosztol. Szerintetek most ki a nemnormális??
Köszi szépen a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!