Szerintetek ki a nemnormális? (lásd bővebben)
Anyám szerint klinikai eset vagyok, mert minden nap egyszer 15-25 percig porszívózok. Nem mellékes megemlítenem, hogy van két macskám, akiknek állandóan hullik a szőrük mivel ki-bejárósak. Aztán van egy apám aki úgy eszik mint egy disznó naponta 5x tányér nélkül, az asztalon eszi a kenyeret stb. Aztán a kocsikiállót vastagon felhamuzza így havazáskor, mivel kazánnal fűtűnt. Na ne tudjátok, meg, hogy milyen mocsok van utána, pláne amikor olvad. Aztán ez jön be a lakásba a cipőkön kereszül. És akkor anyám szerint én vagyok a pszichiátriai eset és ezért képes üvöltözni velem, amikor önszántamból takarítok. Sőt már az üvöltözés közben mondta, hogy ha kifizetem az áramot akkor porszívózhatok, mert emiatt drága a villanyszámla (apám szerint) Ha nem takarítok neki úgy is jó, mivel nem érdekli lehet mocsok. Én viszont megőrülök a kosztol. Szerintetek most ki a nemnormális??
Köszi szépen a válaszokat!!!
Szerintem nem vagy klinikai eset, csak szereted a tisztaságot.
Hát igen, esetleg az ELMÜ számláért veszekedhetnek veled.
Esetleg nincs vmi más megoldásod a porszívó helyett?
Te jó ég... én a helyedben elköltöznék.
Sajnos vannak még, akik nem ismerik a szó jelentését: igényesség. Szerintem semmi bajod sincs, a helyedben én már biztosan leléptem volna... Minden elismerésem.
L,19
Mások meg azért veszekednek, ha nem takarítasz ki.
Nálunk se lehet mondjuk porszívózni, csak seperni, és fürödni sem, mert ahhoz be kell fűteni a fürdőt+vízdíj. Hetente elég elvileg, de én most kollégiumban vagyok és fürdök, mint a kacsa.
:) wááá :)
szerintem köss a cicuk lábaira vmi rongyot, ingyen feltakarítanak, míg bent rohangálnak a lakásban, persze, ha kő vagy parketta van :)
(csak viccelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!