Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a nemnormális?...

Szerintetek ki a nemnormális? (lásd bővebben)

Figyelt kérdés

Anyám szerint klinikai eset vagyok, mert minden nap egyszer 15-25 percig porszívózok. Nem mellékes megemlítenem, hogy van két macskám, akiknek állandóan hullik a szőrük mivel ki-bejárósak. Aztán van egy apám aki úgy eszik mint egy disznó naponta 5x tányér nélkül, az asztalon eszi a kenyeret stb. Aztán a kocsikiállót vastagon felhamuzza így havazáskor, mivel kazánnal fűtűnt. Na ne tudjátok, meg, hogy milyen mocsok van utána, pláne amikor olvad. Aztán ez jön be a lakásba a cipőkön kereszül. És akkor anyám szerint én vagyok a pszichiátriai eset és ezért képes üvöltözni velem, amikor önszántamból takarítok. Sőt már az üvöltözés közben mondta, hogy ha kifizetem az áramot akkor porszívózhatok, mert emiatt drága a villanyszámla (apám szerint) Ha nem takarítok neki úgy is jó, mivel nem érdekli lehet mocsok. Én viszont megőrülök a kosztol. Szerintetek most ki a nemnormális??

Köszi szépen a válaszokat!!!

2010. febr. 16. 22:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy klinikai eset, csak szereted a tisztaságot.

Hát igen, esetleg az ELMÜ számláért veszekedhetnek veled.

Esetleg nincs vmi más megoldásod a porszívó helyett?

2010. febr. 16. 22:45
 2/13 anonim ***** válasza:
De ennek örülni kellene mert azért koszságba kiszeret lenni!!Uristenem nagyon sokat fogyaszt a porszivó nane!!Ez nekem sok és nem vagy az de ők annál inkább már bocs
2010. febr. 16. 22:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Te jó ég... én a helyedben elköltöznék.

Sajnos vannak még, akik nem ismerik a szó jelentését: igényesség. Szerintem semmi bajod sincs, a helyedben én már biztosan leléptem volna... Minden elismerésem.

L,19

2010. febr. 16. 22:53
 4/13 anonim ***** válasza:

Mások meg azért veszekednek, ha nem takarítasz ki.

Nálunk se lehet mondjuk porszívózni, csak seperni, és fürödni sem, mert ahhoz be kell fűteni a fürdőt+vízdíj. Hetente elég elvileg, de én most kollégiumban vagyok és fürdök, mint a kacsa.

2010. febr. 16. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg anyukádnak, hogy szerződtessen egy elefántot, az majd felszippantja a koszt és még áramot sem fogyaszt. A választás: vagy fogy az áram /nem túl sok/, vagy az egész lakás trágyadomb lesz. Anyukád választhat.
2010. febr. 16. 23:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
és az elefánt után ki fog takarítani??? :)
2010. febr. 16. 23:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
23.24-nek: Hát anyuka...
2010. febr. 16. 23:27
 8/13 anonim ***** válasza:

:) wááá :)

szerintem köss a cicuk lábaira vmi rongyot, ingyen feltakarítanak, míg bent rohangálnak a lakásban, persze, ha kő vagy parketta van :)

(csak viccelek)

2010. febr. 16. 23:28
 9/13 anonim ***** válasza:
invesztáljatok hagyományos tologatós körkefés porszívóba, ha még lehet kapni
2010. febr. 16. 23:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, hogyan közlöd mindezt velük, el tudom képzelni, hogy nem kedvesen, normál hangon..
2010. febr. 17. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!