Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ússzam meg olcsón ezt...

Hogyan ússzam meg olcsón ezt az ajándékozás-özönt?

Figyelt kérdés

A hétvégén három születésnapra is hivatalos vagyok, a probléma csak az, hogy nem telik nagyobb ajándékokra. Egyik helyen a 30 éves nagynéném, és 10 éves kislánya az ünnepelt, a másikon pedig a 9 éves unokaöcsém.

Mit lehet kevés pénzből venni nekik, aminek azért örülnének is?

2010. febr. 16. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Azt csak te tudhatod, hogy minek örülnének.
2010. febr. 16. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
attól függ,hogy mennyi az a kevés pénzért?
2010. febr. 16. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
15%

Vásárolj vatikáni valutával.

"Isten fizesse meg..."

2010. febr. 16. 21:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Csoki és bonbon, az nem kerül sokba. Én mindig ezeket kaptam a rokonoktól, semmi extrát, és ennek is örültem (nagyon szeretem a finom csokikat, de meg se látszik).

Gyerekeknek jó a Toffifee, a belga kagylóbonbon, esetleg valami óriás táblás csoki, nagynéninek Ferrero Roche, Raffaello, konyakmeggy.

2010. febr. 16. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha írsz keretet, talán lenne ötletünk.

De ha nagyon nincs pénzed, süsd meg nekik a kedvenc tortájukat. A neten rengeteg kitűnő receptet találsz. Ennél személyesebb, szívből jövőbb ajándékot el sem tudok képzelni és 3 torta házilag igazán nem drága.

2010. febr. 16. 21:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen ,jó lenne tudni a költési keretet akkor könnyebb tanácsot adni!!
2010. febr. 16. 21:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Sajnos be kell fizessem az egyetemi díjat, és a lakbért is, így max 1000-1500 forintot tudok rászánni az ajándékokra összesen. Tudom, kevés, de nincs teljes munkaidős állásom, és annyi mindenre kell beosztani!
2010. febr. 16. 21:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem is csoki! Én biztosan örülnék neki a helyükben. Nem kell annak ferrero roche-nak sem lenni. Pl. a Lidlben van hatalmas, 40 dekás bonbon, nincs 500 Ft, és nagyon finom!
2010. febr. 16. 21:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
nagynéni egy szál virág gyereknek meg vmi édesség.sztem nem is várnak el töled többet pláne h suliba jársz gondolom ezt ők is tudják...jó szórakozást
2010. febr. 16. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:
26%

Hajtogass nekik valamit kézzel, papírból.

Aztán mikor átadod, mondd el nekik őszintén, hogy azért ennyi, mert majd' éhen halsz ebben a Szép Új Világban.

Ha normálisak, akkor simán meg fognak érteni, ha meg nem, nos akkor tudod, hogy azért halsz majnem éhen, mert ők oda szavaznak, akik felépítették ezt a Szép Új Világot.

2010. febr. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!