(Ajándékozás) Szerintetek?
Nem az érték a fontos. De egyébként plüssállatot sem ajándékboltban érdemes venni, mert ott baromi drága. Tescoba megy ilyen helyeken olcsóbb.
Amúgy amiket írtál, elég lányos ajándékok. Leszámítva az emlékkönyvet, az szerintem nagyon szuper. De a porcelánmacik meg ilyenek... Inkább olyat adj, ami közelebb áll a barátod ízléséhez, gondolom srácként nem porcelángiccsekkel van tele a szobája.
Szia.
Én is hasonló "bajban" vagyok. :D
Szerintem az emlékkönyv nagyon jó lesz az évfordulóra. :) Valentin napra meg nem is tudom.. mi valentin nap után 1 nappal leszünk 5 hónapja együtt :D
és nem tudom mit vegyek, gondoltam arra hogy egy plüss maci amin tart a kezébe egy szivet de gondolkoztam hogy vajon ennyi elég lenne? vagy mellé még kéne valami?
nagyon jó hogy fel tetted ezt a kérdést így tudunk az ajándék témáról beszélgetni itt :D
16/L
Én a barátomnak évfordulóra közös képet nyomtattam fel egy párnára 2500Ft volt. Valentin napra meg csináltattam naptárat ( csak rólam 12 lapos,mindegyik lapon másik ruhában vagyok és szerintem jól sikerült :D összeállítva 3450 Ft volt).
Tudsz 1 laposat is amin Közös képetek van! Esetleg tudsz graviroztatni egy poharat az mellé meg veszel egy üveg piát mellé meg egy tartót! :D
Az én barátom imádja a motorokat ezért nekem könnyebb vásárolni! (= Tudd meg h mit szeret!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:)Naptárt nemigazán szeretnék,mert 1.túl sok lenne a képekből :D 2.Senki nem ért hozzá 3.Nincs színes tintám,és minden ismerősöm sóherkedik vele :(..
Teszkóba vettem neki névnapjára egy nem olyan nagy méretű plüss tigrist:DTök örült neki..:Dde azis tök drága volt:S3500ft:S
16/L:hátmár jólenne kibeszélni ezeket a dolgokat,mert ötleteim vannak,csak vagy cash nincs hozzá,vagy pedig túl 'lányos' :(barátom nemis érdeklődik úgy semmi iránt,meg ilyen hülyéskedős,gyereklelkű inkább:):Dde nemtudom :(
Szia!
Az emlékkönyv szerintem nagyon jó! Mi a Barátommal naplót írunk egymásnak:) És hihetetlenül jó ajándék szokott lenni:)
Amúgy szerintem inkább saját készítésű dolgokat adjál, vagy egy nagyobb dolgot. Az nem annyira szerencsés, ha mindenféle "kütymütyöt" veszel neki, ezt sajnos tapasztalatból tudom... Szerintem valentin-napra nem kell olyan nagyon nagy ajándék. Az évfordulóra már inkább:) Ha jól értettem, Te a szüleidtől kapsz pénzt az ajándékra, ugye? Hát... nekem nem volt képem tőlük kérni, így előfordult, hogy a zsebpénzem nagy részét a Barátomra költöttem. De ha Neked adnak, akkor mondjuk ha túlléped a "keretet" akkor kipótolod saját pénzzel. Én a helyedben vennék egy pólót, megcsinálnám az emlékkönyvet az évfordulóra, és vmit készítenék valentin-napra.
Lehet, hogy segít, ezért leírom, hogy én miket adtam. Valentin-napra vettem egy kis könyvet, amiben szerelmes idézetek voltak, és csináltam egy szivecskés képkeretet. Évfordulóra pedig pedig varrtam egy párnát, ami egész jól sikerül, és vettem egy könyvet:) Nagyon örült neki a Barátom:)
16/L
Utolsó:
Apám nem él velünk,de igen anyutól kapom a pénzt,mert nekem nincs most 1 forintom se,és nemis volt.Én nem kapok zsebpénzt,csak nemtudom 2-300ft-ot naponta ücsit venni a suliba.Ha jön a jó idő,eltudok menni dolgozni is,de akkor gyűjtögetni már nem lenne idő:(Gondolkodtam énis párnán,de úgy,hogy veszek ilyen "szeretlekes meg izést"de arra nem lenne elég a pénz:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!