Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan régóta együtt élő...

Van olyan régóta együtt élő pároknál, hogy már nem bírják egymást elviselni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van! Több, mint 31 éve vagyunk házasok. Kócolja az idegeimet. Tavaly javasolták, helyeztessem gondnokság alá.

Nem vitt rá a lélek.

Intézetbe nem akarom adni. Gyerekeim életét nem tehetem tönkre, hogy rájuk bízom.

Ezt dobta a gép. Kinél reklamáljak?

2015. márc. 20. 20:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Cseréljünk,lehet sírva kérnéd vissza a tiédet. :D
2015. márc. 20. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem. Hogy lehet 2-3 nap jó, a többi meg sz*r? Amikor anno én már nem bírtam elviselni az exemet, akkor én non-stop sosem bírtam elviselni, minden nap kiidegelt valami hülyeséggel. Ezért az exem.

Meg a másik, hogy ha szerinted ennyire rossz, mint ahogy fentebb írtad, akkor minek próbálkoznál még? Akkor lépj ki a kapcsolatból!

2015. márc. 21. 08:27
 14/15 anonim ***** válasza:

A szüleim is így vannak, válni nem hajlandóak. Ők is csak azt érték el, hogy mindegyik gyerekük menekült, amint lehetett. Az a szerencséjük, hogy nagy a ház, úgyhogy ellehetnek benne úgy, hogy akár nem is találkoznak.

Szerintem nem élet az ilyen.

2015. márc. 21. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Probaltatok megjavitani adolgot? Kozosprogramok, kikapcsolodas, kommunikacio, ilyesmik? Vagy csak kondtataltatok, hogy nem jo semmi, es akar szet is mehetnenk? Mert ha egy fuszalat nem tesztsk keresztbe - mindketten -, skkor nem kell csodalkozni.
2015. márc. 23. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!