Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki hosszabb...

Van itt valaki aki hosszabb időre ki volt téve szadizásnak/zsarnokoskodásnak ("bullying)? Esetleg családon belül?

Figyelt kérdés

Mi történt, és hogyan kezelted?

Én már felnőtt vagyok (19 éves), de még mindig tart (9 éves korom óta), ráadásul családon belül! Kívülállóknak soha nem mutatom ki hogy baj van, viszont családon/rokonságon belül kb mindenkinek elmondtam már a 10 év alatt annak reményében hogy hátha valaki segítene nekem. De "okos enged szamár szenved" meg "legyél mindig kedves hátha elmúlik" meg "ne figyelj rá" meg hasonló kliséken kívül nem kaptam segítséget. Viszont ha egyedül vagyok és nincs semmi ami épp lekötné a figyelmemet, teljesen összeomlok. Óriási hangulatingadozásaim vannak, napközben én vagyok aki egyetemen mindenkivel jóba van, délután/este meg már 4-5 éve minden nap öngyilkos akarok lenni.

Nem szeretnék részletekbe menni, nem az a cél hogy sajnáltassam magam... Csupán kíváncsi vagyok más emberekre akik ilyen gonddal küzdenek/küzdöttek.

2015. márc. 19. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem van ilyen tapasztalatom, de kicsit másmilyen.

nekem eléggé gallyra ment az érzelmi világom, és nagyon zárkózott vagyok, nem lett saját családom, bár még van egy-két-három évem, hogy legyen. (dolgozom az ügyön).

érzelmileg eléggé el vagyok zárva saját magamtól.

egy másik családtagom, aki ugyanennek volt kitéve, rákos lett.

annyit tudok mondani, hogy menekülj, amilyen gyorsan csak tudsz.

és ne hagyd magad. MINDIG szólj vissza. Soha ne hagyd, hogy terrorizáljanak. What you allow is what will continue.

2015. márc. 19. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
hogy a 3as kérdésen mit kellett lepontozni azt nehezen értelmezhető...
2015. márc. 19. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
7: Kérdező, priviben válaszoltam neked bővebben.
2015. márc. 19. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Volt, bár nem családon belül. Ált. iskolában rendszeresen vertek a többiek, nem szóltak hozzám, és ilyen egyleteket alapítottak ellenem, aztán 12 évesen meguntam, szóltam szüleimnek akik le se... , úgyhogy mindent elintéztem, egy 6 osztályos gimibe felvételiztem, anyának az volt ebben a szerepe, hogy aláírta a papírokat, amiket hazavittem neki.

Nagyon sajnállak mert ha mögöttem nincs biztos családi háttér, akkor nem tudom, mihez kezdtem volna. A költözést javaslom, nincs barát, rokon, haver, ahol egy kicsit meghúzhatnád magad?

19/L

2015. márc. 19. 23:49
 15/15 anonim ***** válasza:

egy 8-10 éves gyerek nemis tud mit tenni ellene:( késpbb sem biztos amikor lelkilág már totál csőd.

velem is megesett anno,később felnőttkorban, de szerintem halálomig iszom is a levét:(

próbáltam, és nem lehet a gyerekkort meg nem történtté tenni

2015. márc. 19. 23:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!