Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viseljem el, hogy a...

Hogy viseljem el, hogy a párom egész éjjel rettentő büdöset eresztget?

Figyelt kérdés
Nyitott ablak mellett is elviselhetetlen.
2008. aug. 25. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

hmmmm nekem apum is ilyen volt,de mi mindig kikacagtuk,a mostani pàrom meg kiköpött apàm:)))

na most azt se vàrhatom el,hogy visszatartsa(örülök,ha tàrsasàgba nem müveli)otthon meg..hàt azért otthon az otthon,hogy jol érezze magàt,akàr szellent,vagy büfög,vagy pucéron jàr fel-alà.

(az én hàzam az én vàram)

2008. aug. 26. 10:51
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a minimális tiszteletet adjuk már meg egymásnak,azért csak nem kéne a másik orra alá fingadozni .Szerintem ezen csak egy hülye gyerek röhög már bocs.Az utolsó válaszolónak miaz hogy örűlsz hogy társaságba nem csinálja ha azén társaságomba fingadozna úgy rugnám pofán hogy leesne a feje.Ha arra van esze hogy összezabáljon mindent akkor arra is legyen hogy elmenjen a budiba,tudod mikor szagolnám én a bűzét,szagolja az annya ha már a minimális viselkedésre nem tanította meg.
2008. aug. 26. 21:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hát miért??:))) Pukizni emberi dolog. Idegenek előtt nyilván nem szoktunk, de párok között természetes dolog, az életünkhöz tartozik. Valaki azt mondta egyszer, hogy a bizalom egyik fontos jele, ha mersz fingani a párod előtt. Egyébként én egy nő vagyok, és a férjem előtt többször is előfordult már...

Neked még sose "csúszott be"? Szerintem annál égőbb, minél jobban próbálja "palástolni" az ember...

2008. aug. 26. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó előtti válaszoló: inkább száz fingós férj, mint egy ilyen nagyszájú feleség... Hát miért, belőled a kisegér hordja el...?
2008. aug. 26. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
a megoldás erre az, hogy lefekvés előtt telezabálod magad babbal, és visszavágsz neki
2008. aug. 28. 15:34
 16/16 anonim válasza:
100%

Szerintem rohad a bele!

Dugás közben is fingik?

Szerintem Te is fingjál jó nagyokat.

2008. aug. 29. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!