Lassacskán összeomlik az életünk és tehetetlennek érzem magamat. Hogyan tudnám ezt megbeszélni a párommal?
Már írtam ki egy kérdést, de áttették másik kategóriába, ahol csak a kérdésem lényegére nem kapok választ.
Mostanában minden összejött és kezdenek összecsapni a fejem felett a hullámok. 3 gyermekünk van a nagyok 4 és 2,5 évesek, a pici 4 hónapos. A párommal meg egyre többet veszekszünk. Ő úgy érzi, elhanyagolom (kicsit igaza is van) én pedig úgy hogy magasról tojik ránk és magamra hagy problémákkal.
Nap végére már sem kedvem sem energiám nincs, hogy még vele is foglalkozzak, ő meg inkább elvonul gépezni.
Hogyan osztjátok be a napotokat, hogy se a gyerekek, se a kapcsolatotok, se a háztartás ne lássa kárát?
Igen, hogyne, véletlenül sem a férjnek kéne megemelnie a seggét a gép mellől, esetleg aktívan részt venni a családi programokban, á dehogy! Komolyan nem értem, egyesek miért vállalnak családot, ha csak nyűg nekik. Megéri azért, hogy kipipáljanak egy pontot az életfeladataik listáján? Én nem tudom, hol él a kommentelők nagy része, de tényleg elképesztőek a tanácsok. Semmi sem fog változni attól, hogy a feleség random leápolja tíz percben esténként, csak még jobban elbízza magát a kedves tohonya uraság...
Szedje össze magát, elvégre családos ember! Ugyanúgy vannak feladatai, amiket a családalapítással vállalt. Nem a gép előtt kéne rohadnia, mint egy huszonéves agglegénynek...
Egyetértek a 11 :52- essel. Még te pattogj a férjednek?
én 2 gyerekes anyuka vagyok, a férjem este 6ra ér haza, de elvárom, hogy utána segítsen, legalább a gyereket lekötni, amíg elvégzek ezt - azt.
Lehet gépezni is, de nem EGÉSZ este. Akkor minek a család? ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!