Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Költözzünk így vidékre? Mivel...

Költözzünk így vidékre? Mivel győzzem meg a feleségemet, hogy nincs igaza?

Figyelt kérdés
A feleségem régóta rágja a fülemet, hogy költözzünk vidékre, mert ott sokkal nyugodtabb az élet, tisztább a levegő. De annak ellenére hogy ő szorgalmazza a változtatást, azt mondja, hogy ne várjam el tőle hogy a kertben dolgozzon, mert az férfimunka. Én nem szeretnék egyedül a nyakamba venni mindent. Hogy tudnám meggyőzni hogy vagy kapál ő is, vagy maradunk a városban?

2015. márc. 17. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7-es.Persze,hogy így gondolom.Enyémek a benti munkák az övé a kinti.Én gyereket nevelek,háztartást vezetek,hivatalos ügyeket intézek,ő mint családfő,eljár dolgozni,hogy biztosítsa a családja megélhetését.Ez régimódi családmodell,de mi szeretjük,éltünk úgyis,hogy mindketten dolgoztunk,de sokkal nyugodtabb így az élet.
2015. márc. 18. 09:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan a talaj,hogy nem lehetett füvesíteni normálisan. És igen fel kell ásni az egész kertet és füvesíteni majd napi 5-ször locsolni akkor lesz szép. Csak így marad meg a fű. Ezt felváltva csináljuk a férjemmel. Nincs női és férfi munka mivel én imádok locsolni és ásni a férjemnek meg nem baj ha neki kell főznie.
2015. márc. 18. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!